Piața muzicală din România s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, suprinzând prin diversitatea stilurilor și a personalității artiștilor. O altă tendință ce se remarcă este revenirea în topuri a melodiilor românești, care au fost subclasate de cele în engleza și limba spaniolă timp de mai mulți ani. Acum, însă, odată cu apariția unor noi soliști și trupe, muzica românească redevine apreciată de public.

Acest fapt a fost evident în 2017, când artiștii români au susținut zeci de mii de concerte în țară și în străinătate. Dacă și anul acesta îți dorești să-i asculți live sau să-i aduci la unul dintre evenimentele pe care le organizezi, solicita preturile artistilor de la GlobalBooking pentru o petrecere de succes. Pentru 2018 se anunță colaborări noi și lansări de melodii pe care le vei fredona tot anul!

Iată care sunt cei mai apreciați 5 artiști ai momentului:

Concert Delia la Sala Palatului pe 13 martie 2015

    1. Delia Matache este una dintre vocile incredibile din muzica românească, dar și o apariție surprinzătoare de fiecare dată. În lunga sa carieră muzicală, Delia a surprins mereu prin voce, dar și prin stilul inconfundabil de a face spectacol și de a ridica mii de oameni în picioare. Concertele ei sunt un real succes și cu adevărat de poveste, însă dacă îți dorești să o vezi într-un cadru mai restrâns ori să o aduci la unul dintre evenimentele tale private, acceseaza site-ul www.GLOBALBOOKING.ro și interesează-te cu privire la programul ei din 2018. Grăbește-te și asigură-te că Delia este cea care va crea atmosfera perfectă la petrecerea ta!
    2. Despre INNA nu este nevoie să citești prea multe, întrucât succesul ei vorbește de la sine. Apreciată de mii de oameni din toată lumea, din îndepărtatul Mexic până în exoticul Dubai, INNA își petrece cea mai mare parte a timpului în avion, spre următorul concert, mereu într-o altă țară. În 2017, însă, a susținut mii de concerte și în România, revenind pe plaiurile natale pentru a ne surprinde cu melodii noi și apariții remarcabile.
    3. De un succes răsunător au avut parte The Motans, care au luat cu asalt topurile românești cu piese precum Versus, August, Weekend (în colaborare cu Delia), având o vibrație aparte. În mai puțin de un an, trupa The Motans a devenit preferata publicului din România și a susținut concerte în toată țara. Sinceritatea, sensibilitatea și naturalețea cu care The Montans compun versurile și muzica melodiilor sale sunt, cu siguranță, ingredientele speciale ce au dus la reușita pe piața muzicală din țara noastră.
    4. Carla’s Dreams este, poate, cea mai misterioasă apariție din România din ultimii ani. Succesul trupei nu a fost niciodată umbrit de aura de mister de care sunt înconjurate figurile celor patru băieți veniți din Republica Moldova. Din contră, talentul lor a fost de la bun început apreciat și susținut de public. Acesta este în continuare vrăjit de versurile pasionale ale melodiilor Acele, Sub Pielea Mea, Imperfect sau Baretta și apariția ieșită din orice tipare a membrilor trupei.

  

5. Un alt solist ce a surprins publicul și topurile muzicale naționale este Irina Rimes, cunoscută pentru trilogia de melodii Haina ta, Iubirea noastra muta și Da` ce tu, ce debordează de o sensibilitate aparte. Compozitoare și solistă deopotrivă, Irina a încheiat anul 2017 din nou în fruntea clasamentelor muzicale cu piese noi. Sentimentele pe care ea le transmite prin intermediul versurilor și al ritmului muzicii au încântat auzul și sufletul multor oameni în ultimii doi ani.

Dacă îți dorești să-i auzi live în concerte cu public restrâns la orice tip de petrecere, Global Booking îți face legătura cu artiștii tăi preferați. Nu ezita și contactează-i chiar acum!