Cavaler Premium este noua bautura spirtoasa cu aroma de brandy de la Scandic Distilleries, destinata domnilor rafinati, care, dupa o zi obositoare la munca, au nevoie de un pahar pentru a-si recapata buna dispozitie.

Scandic Distilleries exista pe piata romaneasca de 25 de ani si, cum si-a obisnuit deja consumatorii fideli, periodic reinventeaza retetele originale sau aduce cate un produs nou pe piata.

De data aceasta, a fost bautura cu aroma de brandy, Cavaler Premium, disponibila in magazine incepand de anul acesta.

Aceasta bautura are o concentratie de alcool de 28% și un gust rafinat datorita procesului de distilare prin care trece. Dupa cum spune si

numele, Cavaler Premium este o bautura pentru barbatii hotarati, care isi cunosc gusturile si nu au nevoie de alte artificii la o bautura cu caracter.

Aceasta bautura este numai buna dupa o zi de munca, deoarece, servita simpla sau cu gheata, va readuce buna dispozitie a oricarui barbat muncitor, care doreste sa se destinda singur sau alaturi de prieteni.

In plus, este foarte convenabila la pret, dar si calitativ, deoarece se poate achizitiona in sticle de 500ml si 2L iar pretul nu va sari de 25 de lei.

Cand am cumparat aceasta bautura, initial am fost atras de numele “Cavaler”, deoarece mi-a inspirat noblete si generozitate. Cel de-al doilea motiv este ca sticla pe care am cumparat-o a fost de 2L, iar pretul nu avea concurenta. Initial am crezut ca nu vad bine, asa ca imaginati-va bucuria mea cand am descoperit un raport-calitate pret imbatabil.

Adevaratul verdict a venit cand am ajuns acasa si am gustat primul pahar de Cavaler Premium. Mi-am dat seama ca este o bautura veritabila, pentru barbatii puternici, care nu se dau inapoi de la nimic.

Insa, aceasta bautura spirtoasa, ofera si note subtile aromate de brandy. Cavaler Premium nu este doar o bautura cu “tarie”. Este o bautura pe care consumatorul trebuie sa o descopere in timp. Iar atunci cand descoperi o bautura cu adevarat rafinata, nu exista limite.

De preferinta, se foloseste un pahar cu deschizatura mai mare, pentru a o putea savura corespunzator.

Si nu uitati: se recomanda consumul respnsabil de alcool, iar comercializarea alcoolului, persoanelor cu varsta sub 18 ani, este interzis.