Cei care au ales sa cumpere produse de curatenie de la Sanito.ro au ales cea mai buna cale de a mentine curatenia in locuinta. Vasta lor gama de produse tork si sapun Tork, asigura in mod constant calitatea si prospetimea detergentilor, a sapunurilor si a lavetelor de hartie de cea mai inalta calitate. De asemenea, tot de la acest magazin exista posibilitatea de a cumpara dispensere tork, sapun tork, echipament protectie, indispensabile pentru orice locuinta.

Acum, ca am vazut la nivel global ce ravagii poate sa faca un virus, trebuie sa ne gandim de doua ori inainte de a lasa curatenia pe alta data. Saptamanal, casa trebuie curatata, astfel microbii si bacteriile nu isi vor face cuib la noi in locuinta. Bucataria si baia sunt sanctuarele ce trebuie curatate cel mai des.

Desi bucataria este una din incaperile casei unde facem poate cel mai des curatenie, avand in vedere activitatile desfasurate acolo zilnic, nu intotdeauna arata impecabil. Deseori gasim scuze, motivand ca gatim zilnic, e imposibil sa mentinem curatenia si atunci este inevitabil sa nu arate mereu prezentabila.

Unul din cele mai folosite aparate electrocasnice, frigiderul este de obicei si greu de curatat, iar aceasta operatiune o efectuati, fara indoiala, periodic. Dar este important sa stiti ca evitand depozitarea gresita a alimentelor, interiorul va fi curat mai mult timp. Evitati sa tineti mancarea in vase cu urme de grasime, recipiente din care se scurg lichide sau, pur si simplu, fructe si legume care se strica in timp. Carnea, branza, legumele, toate trebuie depozitate separat si in conditii de igiena maxima, iar interiorul frigiderului si congelatorului vor ramane curate. 

Cand spalati si curatati frigiderul, puteti utiliza o solutie pe baza de bicarbonat de sodiu pentru a elimina mirosurile neplacute din interior. Exteriorul trebuie si el sters de praf si murdarie cu o carpa moale. Astfel, un frigider curat si ingrijit da un aspect elegant bucatariei.

Nimeni nu spune ca este simplu de curatat. 

Pizza, stropi de grasime, pete, urme, toate murdaresc interiorul cuptorului si il umplu de bacterii si microbi. Pentru a-l pastra curat, spalati cu o carpa interiorul dupa fiecare utilizare, curatati platoul de ceramica si peretii interiori. Pastrandu-l curat si spaland-l cu regularitate, veti putea oricand incalzi orice fara probleme, iar bucataria va avea un aspect ordonat si placut. Nu depozitati niciodata mancare in cuptorul cu microunde, goliti-l imediat ce nu mai aveti nevoie de el si pastrati-l curat.

Indiferent ca aveti aragaz de tip clasic sau aveti plita electrica, este nevoie sa curatati zi de zi suprafata aragazului. Pare exagerat, dar petele acumulate zi de zi pe aragaz se curata greu si deterioreaza in timp suprafata acestuia. Daca pe plita electrica vor cadea orice fel de lichide, trebuie s-o spalati imediat si sa o uscati folosind o carpa moale. Lasand mereu suprafata uda, vor ramane pete, iar in timp plita va avea un aspect urat.

Folositi mereu produse de curatat de buna calitate, nu in cantitati exagerate, dar nici nu uitati de aragaz si nu-l lasati murdar peste noapte. Depozitele de murdarie si de grasime acumuleaza microbi si igiena va lasa de dorit.

Sanito.ro este alegerea oamenilor chibzuiti care vor rezultate si dezinfectant maini de calitate!