Dovada cea mai simpla si cea mai frumoasa a dragostei noastre este sa-i spunem celui iubit: “Sa ai grija de tine”. Dar ce-ati spune, daca intr-o zi s-ar inventa posibilitatea de a-l lasa in grija ingerilor pazitori. Da, ingerii cei buni sa-l acopere cu aripile lor si sa-l pazeasca de rele.


Acum puteti face acest lucru, este simplu. Alegeti bijuterii cu cristale potrivite si minunea se infaptuieste! Exista multe bratari care atrag ingerii. Cateva dintre ele sunt: Arhanghelul Gabriel, Arhanghelul Mihail, Rafael sau Uriel.

Exista bratari care pun in valoare personalitatea celui drag, asa ca-i putem darui bijuteria care sa-i aduca aprecierea celor din jur, afectiunea, capacitatea de a fi un bun comunicator.

Oferindu-i bijuterii cu cristale, ii sporim frumusetea, dar avem grija si de constiinta lui, de echilibru, intuitie sau perspicacitate.
De ce sa-i contrazicem pe cei al caror vis este reincarnarea si sa nu le oferim bratara tematica a renasterii la infinit dupa moarte? Magia si misterul intretin frumusetea vietii.

Una dintre cele mai frumoase bratari au efectul unor rugaciuni permanente catre divinitate.

Alte exemplare la fel de frumoase sporesc creativitatea, aduc seninatatea in viata, produc trezirea spirituala de catre avem nevoie cu totii. Exista si bijuterii care dubleaza vointa sau ne feresc de umilinta, dar si set bratari chakre, alcatuit din 8 exemplare diferite.

Bratarile cu cristale rezolva probleme fizice, spirituale, emotionale, dar mai ales estetice.

Cine ar crede ca aceste bijuterii minunate costa asa de putin? Cristaloterapia este efect fiindca la baza ei sta iubirea. De la colectarea, slefuirea si montarea pietrelor semipretioase pe bijuterii, pana la achizitionarea lor, toti oamenii se prind intr-un lant al iubirii.

Toate aceste eforturi conjugate atrag binecuvantari asupra celui ce le poarta, dar si cel care le cumpara sau le vinde are parte de fericire!