In ultima perioada in materie de accesorii sunt foarte cautate anumite ceasuri dama ele se pare ca tin topul preferintelor in materie de articol sau accesoriu vestimentar care poate fi purtat in orice moment al zilei.
Din cate am observat pe majoritatea femeilor le vom gasi purtand ceasuridemina indiferent ca merg la birou, in parc sau la o petrecere de seara unde se impune un dress code.
Indiferent de momentul zilei acest accesoriu poate fi purtat, insa asortat cu siguranta la tinuta vestimentara.

Femeile in general iubesc bijuteriile si mai ales accesoriile precum pantofi, genti, curele, esarfe si nu in ultimul rand accesoriiile mai sus mentionate si anume ceasurile.

Insa ele trebuie purtate bineinteles cu mare atentie deoarece de cele mai multe ori se poate da gres cu unul ales incorect, spre exemplu nu putem merge la o petrecere de seara cu un dress code elegant purtand un ceas sport cu o curea de piele, dupa parerea mea acest lucru denota foarte multa neatentie din partea celei ce il poarta.

Sunt intr-adevar niste accesorii care pot fi purtate oricand insa nu inseamana ca acelasi model de ceas de mana il vom purta si la piscina, si la birou si la o petrecere.

Totodata atunci cand alegem sa purtam un accesoriu de genul acesta trebuie sa ne cunoastem foarte bine, si sa nu incercam sa parem ceea ce nu suntem, deoarece de cele mai multe ori un ceas ales prost cu scopul de a impresiona va strica complet imaginea celui ce il va purta facandu-l sa para ridicol.

Sunt si persoane de genul acesta, din pacate, care poarta ceasuri cu un anumit brand doar pentru a lasa o impresie a unui om ce nu este in realitate.

Insa la acest capitol se pare ca majoritatea femeilor in general stau foarte bine, deoarece ele detin nu unul ci mai multe modele diferite de ceasuri pe care le poarta atunci cand se impune si asortate bineinteles la tinutele vestimentare.