Indiferent de anotimp sau ocazie, ceasul de mana este accesoriul ce nu lipseste de pe mana unei persoane indiferent de sexul acesteia. Avand in vedere ca reprezentantele sexului frumos sunt mult mai atente decat barbatii la modul in care arata din punct de vedere vestimentar, si ceasul de mana purtat trebuie sa se incadreze cat mai bine in tinuta vestimentara purtata. Din acest motiv, in continuarea acestui articol voi prezenta cateva dintre ceasurile de mana pentru reprezentantele sexului frumos ce sunt la moda in aceasta vara.

Desi este situat in categoria ceasuri barbati, ceasul barbatesc este in mare trend in aceasta vara printre reprezentantele sexului frumos. Acest lucru se datoreaza faptului ca un astfel de ceas ofera o doza sporita de seriozitate, lucru foarte important din punctul meu de vedere. Avand in vedere ca purtarea acestui tip de ceas ofera o doza sporita de seriozitate, este recomandata purtarea acestuia atat la servici cat si la evenimentele cu un grad ridicat de seriozitate.

Nu doar barbatii au ceasuri dedicate lor ci si reprezentantele sexului frumos pot achizitiona ceasuri dedicate lor. Ceasul feminist se remarca printr-un design mai deosebit decat design-ul ceasurilor pentru barbati precum si prin culori mult mai vii. Pe langa aceste elemente, in aceasta vara in trend sunt si ceasurile pentru femei confectionate din materiale pretioase ori in componenta caruia se gasesc pietre pretioase sau semipretioase, in functie de bugetul fiecaruia.

Avand in vedere ca reprezentantele sexului frumos utilizeaza ceasul de mana si pentru functia sa estetica, purtarea unui ceas de mana tip bratara este o alta tendinta la moda atunci cand vine vorba despre ceasuri dama. Pentru ca purtarea unui astfel de ceas scoate in evidenta tinuta vestimentara purtata, acesta trebuie purtat doar in cazul in care se doreste scoaterea in evidenta a tinutei vestimentare.

Nu in ultimul rand, ceasul clasic este un alt tip de ceas de mana la moda in aceasta vara atunci cand vine vorba despre ceasuri de mana. Acesta poate fi purtat alaturi de tinute elegante cat si alaturi de tinute lejere, comode, deoarece este un tip de ceas versatil, acesta fiind principalul motiv pentru care ceasul clasic inca mai este la moda.