Va povesteam odata, cum fara sa imi dau seama, devenisem colectionar de ceasuri , de toate tipurile si marimile, mai noi si foarte vechi.

Din toata galeria aceea de  ceasuri lipseste ceasul de mana pe care sa il port in diverse ocazii. Fiind genul sportiv nu am dat importanta acestui aspect si am omis sa imi cumpar unul deoarecce , de regula, folosesc telefonul cand am nevoie sa stiu cat este ora.

Trec printr-o perioada mai dificila la sfarsitul careia va trebui sa sustin un examen iar pentru un astfel de “eveniment” trebuie sa las deoparte tinuta sport si sa fiu  imbracat la “patru ace” in costum (va fi chinul de pe lume deoarece nu sunt obisnuit).Obisniam sa ma imbrac in costum la facultate, si uneori, la job, dar mi-am permis sa revin la obiceiul si la stilul care ma caracterizeaza si astfel costumul a devenit pentru mine ceva in care nu ma mai simt in largul meu.

De costum am facut rost dar, pentru a fi in rand cu lumea, va trebui sa imi  fac rost si de un ceas.

Dar unde sa gasesc rapid (pentru a-mi lua o grija de pe suflet) un ceas de  mana aspectuos dar si mai ieftin?

Ce sa fac, ce sa fac??  Am apelat la cel mai bun prieten al  meu….Care???  Cum care? Google…. 😛  si  am dat cautare” ceasuri pentru barbati “…

Mi-a dat “n+1” rezultate.. Am cautat si am cautat…toate erau superbe dar si foarte scumpe.Cum in prezent ma aflu si intr-un oras strain iar banii nu imi prisosesc , trebuie sa fiu extrem de atent cu investitia aceasta.

Dupa multe cautari am gasit un magazin online care intruneste conditile de care am nevoie in acest moment.Ceasuri Shop are o gama larga de ceasuri barbatesti  aspectuoase  si accesibile ca pret. Ma scoate din incurcatura.

La respectivul  examen nu pot intra cu telefonul, deci, oricum , aveam nevoie de un ceas. In plus, cel pe care l-am ales imi va completa aspectul exterior si se imbina armonios cu costumul pe care il am .

Acum, dupa ce l-am achizitionat, sper sa imi aduca un dram de noroc…Mi l-am luat pe cel mai simplu, megru, elegant prin simplitate…Daca tot ma paste un examen la Budapesta si m-am accesorizat pana la detaliu , sper sa las o impresie buna si sa trec de acest “hop” fara prea mari dificultati.

Urati-mi bafta, prieteni!