Dragii mei, am terminat !!

Am facut “smotru” , vorba lui Arashi, am “taiat si am spanzurat ” ce am putut si cat m-a dus inima, Sylvester a aparut si el in haine de Sarbatoare, pot spune ca sunt multumit.

Trebuie sa spun ca toate acesteea nu se puteau intampla fara suportul si asistenta tehnica a celor doi prieteni ai mei, Adrian si Emil, si fara suportul moral al urmatorilor: Arashi,Daliana, Hawkie, Anyta si celor care desi au stiut ce fac, nu au comentat.

Vreau sa spun ca a durat pana m-am hotarat ce tema sa imi aleg , cele care imi placeau nu se puteau adapta la ceea ce doream eu, am scotocit pe internet pana am simtit ca creierasul meu cedeaza, si nervii incep sa ma lase.

Noroc cu Adrian si Emil, care m-au lasat sa muncesc pana cand le-am spus:”Oameni buni, ce trebuie sa fac mai departe, ma depaseste.”Au inteles ideea, si m-au ajutat.Uneori este atat de greu si te simti atat de prost ca nu stii anumite treburi, dar vorba lui Emil:”Cat timp ai prieteni si te pot ajuta , apeleaza la ei..”

Acestea fiind spuse, acum nu ramane decat sa ma pun pe treaba si sa postez cat mai mult

Cateva cuvinte si celor care nu se mai regasesc pe lista de bloguri.Fiind foarte multe bloguri nu ajungeam sa le parcurg pe toate, un timp faceam acest lucru si ma epuizam, dura si cateva ore sa parcurg tot….

Incet,incet, am inceput sa sar peste unele, iar alte bloguri devenisera pustii. Lista este si acum foarte lunga dar m-am asigurat ca au ramas doar cei cu care am o relatie de amicitie, si pe care ii citesc si cei cu care am facut schimburi de link.

Acesta din urma, este un lucru la cere voi renunta definitiv.Stiu am mai spus-o, dar acum chiar se va face astfel.

In final, doresc sa am subiecte de dezbatut, povesti de spus, pe scurt, sa nu va dezamagesc ….

PS. Inchei cu o poza nostima in speranta ca al meu catel nu va avea valeitati de IT Dog ๐Ÿ˜›