Este Halloween!!

Astazi , desi sarbatoresc Halloween-ul nu am avut parte de dovleci dar totusi , ca de obicei, am avut parte de placinta de dovleac creata de mainile iscusite ale celor doua doamne din casa.

Am fost trimis la cumparaturi. Fiimd frig mi-am luat masina si aam porniit spre piata pentru a cumpara flori, crizanteme , mai exact.Venind acasa mi s-a spus ca in casa e nevoie de o pensula mare si de nisip pentru mm,,pisoi.

– Pensula? La ce va trebuie?
– La bucatarie,mi s-a raspuns sec.

Cum de am indraznit sa intreb asa ceva? Bolovan mai sunt. Cred ca daca mai insistam mult , o luam in freza, Mergand la magazin am cumparat un set de pensule, o sticla de vin ca sa le imbunez si am cautat dovleac pentru a face suc.Imi place ca in aceasta zi sa creez o atmosfera apropiata de aceea din cartile ui Harry Potter.Din pacate nu mai aveau, asa ca , mi-am luat doua doze de bere.Desi ma chemasera amicii la o bere i-am refuzat pentru ca asta insemna sa staus i sa ascult aiureli sau sa fac pe psihologul in niste probleme ce nu aveau treaba cu psihologia ci cu prostia sau orgoliul.

Cand am cumparat Wiskas pentru cele doua protejate ale mele , cele doua pisici ale blocului care ma insotesc pana la magazin si in plimbarile cu cu blanosii, mi-am adus aminte ca am mai vazut o pisica ,un motan bicolor cu un cap imens , asa ca m-am decis sa ii ofer si lui un festin culinar.

Cand m-am intors , cele doua ma asteptau si mi-au urat bun venit incolacindu-se una pe un picior celaalta pe cel ramas liber.Le-am dat pliculetele, omennindu-l si pe musafiirul lor, erau fericiti, si imi demonstrau acest lucru opriindu-se din mmancat si vennind la mine pentru o mmangaiere.Sper sa nu vina si motanil dupa minne 🙂 ……

Neavand ce face am schinbat apa din acvariu.Am aspirat substratul format din pietre de un albatru deschis, am inlocuit un filtru de apa, am arajat plantele.Si pestii suntii sunt fericiti acum….

Si pentru a ma face sa iau si al reeilea Nurofen , motanul meu si-a gasit sa se joace cu rozeta de la calorifer.Nu destul ca eram in intarziere dar trebuia sa o si sfeclesc.Tocmai azi de Halloween!Scriind articolul, nu stiam de ce imi era frig desi auzeam centrala mergand.Fantoma gri mi-a bagat rozeta sub coltar.Ca s-o recuperez ar fi trebuit sa mut o parte a acestuia , pentru a avea acces sub el.Mi-a fost mila de medicul de sub mine care tocmai venise acasa dupa ce fusese de garda, asa ca am apelat la o alta stratagema.Am legat un magnet de o sfoara si l-am plimbat pana a intalnit rozeta.

Recuperand-o am si caldura… Dar maine Thomas va sta in balcon cel putin un sfert de ora iar eu ii voi face poze cum se roaaga sa intre in casa 🙂

Thomas Distrugatorul

Laater edit: Am gasit un dovleac astazi si l-am costumat conform obiceiului 😛

FREDY BERARUL