HiAm ajuns si eu acasa πŸ˜›

De acum inainte, nu pot decat visa la ceea ce am vazut, la aerul respirat, la racoarea si linistea muntelui.

Buuuuuun, sa trecem la fapte.

    Voi mentiona cate ceva din ceea ce am patit in aceste doua vacante ale mele:
  • Am fost muscat de un paianjen , care nu stia ca promovez un site despre tarantule. Ideea este ca nenorocitul nu s-a multumit cu o muscatura, ci cu trei (probabil era obsedat de cifra 3).Ca un bun ocrotitor al naturii ce sunt, l-am lasat sa se duca in treaba lui dupa ce m-a blagoslovit cu al lui muscaturi, mi-am zis ca daca m-a muscat pe mine poate mai musca si pe altii, spre nedumerirea celor care au asistat la eliberararea lui de pe tricoul meu.Cert e ca mi s-a creat o roseata in jurul muscaturilor de parca as fi fost vaccinat.
  • Am cazut pe Postavarul si mi-am zgaraiat displayul la aparatul foto.Mi-am julit pe genunchi si mi-am inverzit blugii/
  • Am facut bataturi la deget de la aparatul foto.Am folosit aparatul pana a scos fum , facand 7 GB de poze.
  • Am facut toxinfectie alimentara fara sa mananc la restaurant.Am mancat rosii luate de nu stiu de pe unde si stropite cu nu stiu ce ierbicide.
  • Am stat o ora jumatate la coada la telecabina, in Busteni, sa urc la Babele si sa fac drumulΒ  catre Crucea de la Caraiman, dupa care am renuntat.
  • Am “binecuvantat-o” pe d-na UdreaΒ  la fiecare groapa intalnita, si ii prpopum ca brand turistic o autostrada stilizata, in loc de frunza.Ideea este ca trebuie sa imi schimb sabotii, cauciucurile si un arc la masina, asta doar din ce am remarcat eu , ca ce va remarca mecanicul e alta treaba…Pentru drumurile din Rmania ai nevoie de 4×4 ca sa fie sigurΒ  ca nu patesti nimic.
  • Era sa arunc o vaca pe capota.In zona Bran- Moeciu, vaciile au recim privilegiat, ce UE dom’le, se merge pe sosea , indiferent ca e om (turmentat sau nu), caine care te latra de pe margine, vaca, sau oaie.Cele din urma nu semnalizeaza, nici vacaritele nu se pun sa iti arate ce intentii au, deci o vaca a virat brusc ajung in fata masinii mele, noroc ca nu mergeam cu viteza si am franat de mi s-a pus carcel in picior, am atns-o usor, fara a provoca vreo rana animalului sau vreo zgaraietura masinii.Mai mare a fost sperietura dar e periculos modul in care se circula in zona.

In maare, acestea au fost cele mai importante peripetii din vacanta mea.

In aceasta vacanta am vizitat: Deva, Hunedoara,Sibiu, Brasov, Poiana Brasov, Varful Postavarul,Bran, Moeciu, Sinaia, Predeal, Busteni, Prejneri,Cheile Dambovicioarei, Glod,Curtea de Arges, Calimanesti, Cozia, Valea Oltului.

Acestea fiind spuse, incepand de zilele urmatoare voi incepe “jurnalul de vacanta”.