Securitatea este, fara indoiala, zona cea mai mare ingrijorare pentru oameni, chiar mai mult in prezent avand in vedere toate schimbarile care au loc. Un sistem supraveghere video nu este foarte costisitor si se dovedeste a fi extrem de util. Nimic nu se compara cu mai multe camere de supraveghere atunci cand vine vorba despre siguranta. Odata cu tehnologia si mentalitatile in evolutie, camerele de supraveghere sunt din ce in ce mai folosite. Cu toate acestea, chiar si in conditiile in care tehnologia evolueaza si preturile scad, exista persoane care inca nu vad utilitatea unor sisteme supraveghere.Un kit de supraveghere complet il puteti gasi pe Comod.ro

Potrivit statisticilor, in anii ’90 existau mai putine tentative de patrundere prin efractie. Suna grozav, dar realitatea din prezent este trista. Numarul de furturi si acte de vandalism a crescut si acum fiecare persoana poate fi afectata,  nu doar vilele de lux. Unele acte de vandalism si talharie au loc in mijlocul zilei, in cele 15 minute in care oamenii ies pana la  motiv pentru care se impune prezenta unui sistem de supraveghere. Trebuie sa se stie ca un jaf dureaza in medie doar 7 minute. In plus, astazi unii criminali nu ezita sa intre in casa in timp ce ocupantii sunt prezenti, adormiti sau nu.

Indiferent daca este vorba de produse valoroase sau pur si simplu de hrana (tot mai frecvent), trauma este aceeasi: este o intruziune in casa , o incalcare a confidentialitatii, toate sunt actiuni in urma carora foarte multe persoane raman marcate. Din fericire, exista astazi modalitati de reducere a acestor riscuri, iar solutiile de supraveghere video devin tot mai cautate.

Pana acum cativa ani, camerele de supraveghere erau mult mai putin raspandite: pe de o parte, ele erau scumpe si complicat de instalat, si majoritatea nu le vedeau rostul. De atunci, preturile au scazut, produsele au fost simplificate si mentalitatile s-au adaptat.