Trecem printr-o perioada frumoasa in care  un  soare bland ne indeamna la plimbari ,intalniri in aer liber.In acelas timp este vremea alergiilor fie ca e vorba de polen, praf, flori de  tei sau ambrozie.

In momentul tau fata arat ca si cum as fi un golan, bataus  🙂 Am niste “ochelari” vineti de parca m-as fi incaierat cu trei insi si as fi fost batut mar …sau asta gandesc cei care ma vad pe strada.Nimanui nu i-ar trece prin minte ca de fapt am o alergie prelungita care nu se lasa, ma iubeste foarte mult..Maine primesc  un raspuns concret la aceasta problema suparatoare.

Si pentru ca “tacanul sa fie complet”Denis a venit de afara cu o capusa in botic desi a fost deparazitat extern.Am reusit sa i-o scot doar ca acum , saracutul, are o rana in locul respectiv.. Fiind cuminte si parca stiind ca ii fac bine sta cuminte cand ung cu unguent ….

Amandoi suntem “insemnati” ….

Okay,noi ne vom face bine (mai repede sau mai tarziu) iar voi trebuie sa va primiti cuvintele….

Cele 12 cuvinte ale acestei  saptamani sunt: agenti, inghetata, oferta, potential, intrebare, aterizare, resetare,pesonal, celebru, schema, subit, orgoliu.

Tema saptamanii : Sah-mat.

Tabelele:

Texte scrise cu 12 cuvinte:

 

Pe aceasta tema au scris:

Saptamana frumoasa!