Sunt lesinat de caldura…parca mi se topeste creierul iar viteza de reactia a scazut la 0/ (a se citi zero barat 🙂 ). Am o permanenta stare de somnolenta si ma tem ca voi fi tare acid avand in vedere ca beau suc de lamaie  smotocita cu apa fara indulcitor…. am zis “lamaie” , scuze, 1 kg de de lamai/zi.

Cand ma uit la cele doua animalute ale mele  ma apuca mila…sufera de cald si se refugiaza in locurile cele mai racoaroase ale casei .Denis refuza sa manace sau sa bea apa doar pentru a nu trebui sa iasa afara.Doar dimineata si seara cand soarele se retrage il scot cu greu afara….

Nu stiu cum e in rest dar aici termometrul in oras atinge si peste 40 de grade.Asfaltul e fierbinte iar daca adie vantul este unul cald, fierbinte chiar, care nu face altceva dcat sa ridice praful.

Iarba e distrusa iar florile se ofilesc  desi sunt stropite …

Sper sa se mai lase caldura spre sambata sa pot trage o  fuga pana in Szeged, orasul frate din Ungaria.Sper sa fac poze prin care sa reusesc sa demonstrez asemanarea dintre  cele doua orase….

Cuvintele acestei saptamani sunt: intelepciune, iertare, liniste, inima, scut, binelui, adevar, psalm, viata, vin, cuvinte, balsam.

Tema saptamanii este inspirata dintr-un un vers  al lui Nichita: “O, prietene, cum este albastrul tau?”

Va daruiesc cateva imagini :

O dedicatie muzicala:

 

Tabele:

Texte scrise cu 12 cuvinte:

Pe aceasta tema au scris:

Saptamana frumoasa!