Astazi mi-am exercitat dreptul la vot….

Mammmaaaaa, cum suna 🙂 parca as fi un comentator sau analist politic 🙂

Cum nimeni din familie nu a dorit sa ma insoteasca la vot, intre noi fie vorba mici pe mine nu m-a tras ata sa ma duc sa pun stampila pe raul vel mai mic, dar am stat si m-am gandit si mi s-a conturat un gand in minte: “Daca fiecare gandeste “Nu am ce vota!” atunci cine sa se mai prezinte la sectia de votare?”

Mergand cu Denis la plimbarea de seara am vazut o serie de persoane indteptandu-se spre sectia de votare…Privindu-mi pufosenia imbtacata in hainuta alb-violeta am soptit :” Mergem si noi?? Salvam onoarea familiei!”

Ne-am facut turul obisnuit si apoi ne-am indreptat spre sectia de votare la care suntem arondati.Ajungand la scoala transformata in sectie de voatare, la intrare, un politist care asigura securitatea obiectivului ne-a intampinat: “Hei, catelusii voteaza maine! 🙂 ” Zambind am inaintat uitandu-ma cat de fudul isi falfaia Denis coada cand la un moment dat, un cuplu aparut in fata noastra a exclamat printe hohote de ras: “Uite cine voteaza! ” zise barbatul iar doamna razand il completa zambind: “Cutule, si tu votezi?”….

Am raspuns: “El face cat doi absenti 🙂 ”

Cand am ajuns la sala unde votam Denis a ramas cu un domn politist, eu am primit stampila , am semnat pentru buletinele de vot auzeam din cabina cumentarile facute la adresate blanosului meu.
“Uite ce disperat e ca nu-si vede stapanul…”, “Vai ce dragut este!” , “Ce atent este…”Dupa ce am bagat buletinele in urna si mi-am luat buletinul, vazandu-ma ca ma indrept spre el a fost in culmea fericirii 🙂

Am plecat spre casa amuzat ia Denis multumit de bonusul de plimbare primit….

PS. Pentru prima data in viata am pus stampila pe un partid ce nu are sanse sa intre in parlament si nu pe partidul pe care il votam traditional…In fond, am votat din principiu dar dezamagit de intreaga clasa politica….Dezamagirea este generala, dovada fiind si prezenta cea mai mica a judetului Timis la actualele alegeri….