Daca gandacii au pus stapanire pe locuita ta ar trebui sa te gandesti serios sa chemi o firma DDD care sa se ocupe cat mai repede de problema.

Gandacii de bucatarie se inmultesc foarte rapid. Este suficient ca unul sa isi faca aparitia si intr-un timp foarte scurt ne vom trezi cu o adevarata invazie. Gandacii de bucatarie traiesc aproximativ 6 luni si se traiesc cu resturi menajere. Acestia apar in locuintele noastre din motive diverse, fie ca au gasit mancare in diferite zone ale case usor accesibile pentru ei, fie din cauza ghenelor de gunoi din interiorul blocului care nu sunt curate in mod corespunzator.

Pe langa faptul ca acesti daunatori casnici sunt dezgustatori eu pot fi un adevart inamic asupra sanatatii noastre, de aceea trebuie sa actionam rapid. Mai mult decat atat o data instalati in locuintele noastre ei pot atrage dupa sine si alti paraziti.

Ce este de facut in aceste cazuri?

Nu mai lasati resturi de mancare prin bucatarie, spalati vasele dupa fiecare masa si trebuie sa va asigurati ca nu nici macar un bob de zahar nu este la intamplare prin casa. De asemenea aruncati gunoiul ori de cate ori este necesar, iar pe timp de vara executati aceasta operatiune din ce in ce mai des. De asemenea trebuie sa va asigurati ca toate zonele din casa sunt curatate in mod corespunzator.

Daca nici una din aceste variante nu da roade si numarul gandacilor de bucatarie continua sa creasca de la o zi la alta aveti nevoie de ajutor specializat. Puteti apela la firmele DDD (deratizare, dezinfectie si dezinsectie). Una din cele mai bune firme de pe piata de la momentul actual este compania DDD. Aceasta companie foloseste solutii calitative atat chimice, cat si ecologice. Eu va recomand sa optati pentru solutiile ecologile pentru ca aceste nu afecteaza in nici un fel sanatatea vostra, a copiilor, a animalelor de companie sau a mediului inconjurator. Substantele folosite sunt biodegradabile si nu provoaca alergii. Un lucru de apreciat este ca aceast companie se implica foarte mult si in combaterea si raspandirea virusului rujeolic si ofera servicii de dezinfectie rujeola.

Daca casa ta gazduieste frecvent pe timp de vara sau de iarna gandaci de bucatarie nu mai sta pe ganduri si apeleaza la o firma de DDD specializata, pentru ca nu e de glumit cu acesti daunatori. Preturile sunt chiar accesibile si rezultatele sunt extraordinare.