Ultima zi a anului mi-a adus o intalnire inedita; intalnirea cat se poate de reala cu trei prieteni buni din spatiul virtual.
Desi pare ciudat, pentru unii, sa ai prietenii in spatiul virtual, carora sa  le impartasesti si bune si rele prin intermediul messengerului, se pot lega adevarate prietenii, iar cand spun “adevarate”ma refer la oameni pe care te poti bizui.

Doi dintre prietenii mei au venit din Bucuresti pentru a petrece  Revelionul in Timisoara.Al treilea imi  este concitadin.

Ne-am dat intalnire in Centrul orasului, unde oamenii pregateau scena pentru concertele  care urmau, comerciantii imbiau lumea cu diverse bunatati.Era o atmosfera de sarbatoare.

Noi aveam intalnire in KFC.

Pe Adrian si pe Mihaela ii stiam din fotografii, cat despre Emil , habar nu aveam cum arata…

I-am recunoscut de cum au intrat, unul era inalt de nu se mai termina, al doilea de inaltime medie, iar fata era micuta si filigrana, faceau  un trio dragut.

Dupa ce si-au luat meniul, Adrian, din neatentie a reusit sa verse cele doua pahare de Pepsi pe propria-i geaca , fapt care a destins atmosfera si a avut darul sa ne faca sa izbucnim in ras.

“Lasa , atata bai sa fie!!”

Baltoaca era destul de mare cat sa fie nevoie de interventia prompta a uneia din fetele care lucrau acolo.

Din cei trei, Adrian este cel rezervat, Emil este expansiv, amuzant si pus pe sotii, cel care a mancat o portie dubla de meniu KFC, iar Miki era cea avida de informatii , de cunoastere, cat despre mine, sunt cel calm,gata de discutii si decan de varsta.

Nu stiam ce impresie le faceam, dar stiindu-ne de multa vreme  ne cunoasteam , ne stiam ideile si ne puteam anticipa reactiile.

Am glumit, am discutat vrute si  nevrute,ne-am tachinat.Ce a fost interesant si ce am realizat putin mai tarziu, a fost faptul ca s-au intalnit trei din cei patru membrii ai echipei “Z-AngelS”.

Nu  am vorbit de “Z-AngelS” pana acum?

Este o echipa formata din patru oameni, din care si eu, care se ocupa de realizarea de site-uri, programare, design web si redactare a acestora.Trei dintre ei ne aflam la aceea masa:Adrian , Emil si eu.Practic echipa este formata din doua persoane cu domiciulul in Bucuresti si doua din Timisoara.

Intalnirea noastra ne-a adus , il citez pe Emil :”De la o prietenie de pe messenger, la o prietenie”.

Si trebuie sa ii dau dreptate, intalnirea face to face, nu a facut decat sa intareasca prietenia inceputa in spatiul virtual. Cred ca atunci cand esti pe aceasi “lungime de unda” cu cineva , prietenia poate evolua repede, devenind una de durata.

A fost o prietenie pecetuita cu o strangere de mana.

In Piata Operei, lumea se pregatea de Revelion, noi nu ne dezlipeam de scaune, parca nu ne venea sa plecam, ne simteam bine impreuna.

Intr-un final , ne-am despartit, ei spre un chef, eu spre casa.

A fost o experienta frumoasa, sper sa  facem si o intalnire second edition.