As fi dorit sa scriu despre politica astazi.

As fi scris, probabil,cum un liberal nu se mai simte demult reprezentat de asa-zisul Partid Liberal, si as fi transmis o multume de frustrari.Aveam pregatit discursul Crinului, in unirea sa cu ghimpii Trandafirilor, cu analiza pe text,dar n-a dost sa fie .

Crinii sunt flori regale, oare cum s-or unii cu trandafirii conspiratiilor….Trebuie sa incetez , ca iar o dau pe simbolistica si nu eΒ  bine.

Oricat de tentat ar fi dost nu am scris despre astea.

De ce?

Pentru ca m-am ocupat de chestii cat se poate de…. casnice.

Pentru a fi sigur ca la anul, de Craciun, nu voi mai piere o gramada de timp facand bradul, l-am desfacut (ca de o saptamana mi se trambiteaza “Au trecut Sarbatorile”), aranjand crengutele in ordine si puse in pungi separate, iar toate acestea intr-o cutie.Langa aceasta cutie, am pus o alta in care stau decoratiunile de Craciun.

Banal, dar necesar.Se stie, ca urasc etapa aceasta, si ca ma despart cu greu de bradul meu , dar nah, cu cei doi elfi blanosi alaturi, parca treaba nu a fost chiar atat de plicticoasa.

Daca scapam cate un glob, elful Yorky se punea pavaza intre acesta si elful Junior, care, intre noi fie spus , este un ditrugator de globuri atunci cand acestora li se acorda atentie. Ca sa il imbunez si pe el i-am dat o steluta de impachetat si l-am facut ferict πŸ˜›

Show-ul a inceput cand au gasit pungile de cadouri in care au fost jucariile si bunatatile canine primite de ei, se uitau la mine , dand din coada si parca spunand: “Mai vrem, nu mai primim?”

Si atunci s-a declansat nebunia si joaca , aruncam cu mingea iar ei mi-o aduceau inapoi, fugeam prin casa dupa ei, am dat covoarele la o parte provocand dezordine πŸ˜› dar m-am amuzat iar ei au obosit.

Dupa ce am sters urmele infractiunilor savarsite ,am fost trimis dupa cumparaturi spunandumi-se:”Ia si cateii cu tine. Nu de alta , dar latra!” si uite asa, am fost expediati toti masulii din casa.

Terminand treaba in magzain, mi-am zis ca daca tot m-au asteptat aproape o ora in masina, sa-i recompensez, ducandu-i putin in parc.

Am alergat cu ei prin parc si astfel mi-am adus aminte de blogosfera si de Anyta care pe langa fotografii foarte frumoase are si un citat intelept pe blog, citat apartinand lui Charles de Gaulle: “Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc mai mult cainele”

Avea dreptate maresalul, cainii nu ne tradeaza niciodata, iubirea lor este neconditionata.Sunt prieteni buni, credinciosi , loiali si amuzanti.Bipezii pe care ii cunosc eu si se dau amici cu mine, nu sunt asa.Este ciudat sa vorbesc astfel de amicii mei, dar idiferent cat de apropiati imi sunt , tot urmaresc ceva,si evita sa mi-o spuna in fata, sau fac ce fac, si tot au un motiv ascuns. Cred ca din acesata oala pot exclude doar doi prieteni , si pe cei virtuali.

Ciudat .. prieteniile virtuale au devenit mai puternice, decat cele face to face.

Cateva imagini cu cateii in actiune πŸ˜›