Mi-am petrecut Revelionul intr-un mod foarte domestic, am avut doua invitatii dar am preferat casa,patrupezii ,familia.

Sa va spun ce am patit in a doua ora a Noului An…

Am asteptat sa se potoleasca vecinii cu artificile si petardele astfel ca am iesit cu cateii afara pe la 2 noaptea.

Din multe case strabatea muzica, cheful si voia buna..

Cand am inceput sa cred ca sunt singurul nebun care se plimba in noapte cu doi patrupezi dupa sine,de dupa colt apare o domnisoara cu un catel alb cu bej pe nume Charlie, reprezentand rasa Shih Tzu (cunosc proprietarii dupa fizionomie si dupa numele patrupedului pe care il detin),din fata venea un domn cu Oscar, un Ciobanesc German deosebit.

Ne salutam.

Nu sunt o persoana foarte expansiva,lumea ma caracterizeaza ca fiind retinut si chiar rece, in unele cazuri. Asa o fi.

– “La multi ani !!” ne uram cu totii, apoi domnisoara vine spre mine si ma imbratiseaza sarutandu-ma usor pe obraz, domnul imi strange mana dupa care ma trage spre piept, intr-o imbratisare barbateasca.

Lipsea sampania, atmosfera de Revelion era creata.

Abia scap din aceste doua manifestari emotionale si de simpatie, ca apare o pereche ce poseda un frumos Labrador pe nume Rocky.

Vazandu-ne, se inderapta glont spre noi.

Din nou, domnisoara ma imbratiseaza si ma saruta, dommnul imi strange mana dupa care ma imbratiseaza…

Si uite asa, s-a creat un grup de cinci persoane si cinci catei din rase diferite, care stateam la un colt de strda si ne transmiteam urari, povesteam ce am facut peste zi, infiripand o discutie despre Sarbatori , Reveion , despre traditii, bauturi si mancaruri, fiecare spunea ce are, de unde are, dar din fiecare povestire nu lipseau elemente care sa nu fie legate de prietenii nostri necuvantatori.

Cred ca am stat mai bine de doua ore in strada , vorbind, spunand bancuri, ca la o adica, ne puteam refugia in locuinta unuia din noi…

Astfel, pot spune ca un sfert din revelion l-am pereecut in strda 😛

Si pentru ca de Sarbatori si prietenii necuvantatori au luat parte la petrecere , va propun sa vedeti cateva fotografii mai reusite facute de diversi amici ai mei de pe Facebook .

Sper sa va distreze ,sa va smulga macar un zambet si sa treceti in Anul Nou cu voiosie 😛