De cativa ani, petrec Revelonul in familie, iar daca mai pica niste amici , sunt bineveniti.Acest tip de Revellion este unul linistit si comod.

Cum am unele dati cand sunt imprezibil , anul acesta , aceasta trasatura a mea a iesit la iveala chiar in noaptea dintre ani.

In loc sa stau cuminte acasa,mi-a venit ideea sa ac ceva in premiera, sa vad si eu cum se trece in Anul Nou, in strada.Am plecat de la ideea ca trebbuie sa fie distractiv sa vezi focul de artificii de la fata locului, cred ca am trecut cu vederea faptul ca ma aflam , totusi, in Romania.

Bunn, zis si facut , la 20 de minute inainte de intrarea in Anul Nou, mi-am luat jumatatea si am urcat in masina cu destinatia Centru.Pe masura ce ma apropiam de Centrul orasului , observam ca pe marginea drumului erau parcate masini, de fapt, un sir de masini.

Grupuri de oameni se indreptau intr-acolo, de parca intreaga suflare timiseana iesise din casa. Iar eu care credeam ca eram original  😛  Ha, ha ,se pare ca originalitatea mea avea de suferit, jumatate din Timisoara gandea la fel.

Dupa ce m-am invartit, intr-un final, am gasit un loc de parcare, era full de masini.

Am ajuns in Piata Operei la 40 de secunde inainte de a incepe numaratoarea inverrsa.

M-amprins si eu in numaratore 5, 4, 3, 2,1 “La multi ani ! 2011!”

Toata lumea ciocnea pahare cu sampanie, eu sarisem peste acest detaliu:P deci am inceput sa filmez “focul” de artificii.

Nu stiu la ce ma asteptam , dar am ramas profund dezamagit. Timp de zece minute am vazut niste artificii palide, sarmane, niste chhibrite aruncate in vazduh.Mai mare era galagia decat efectul produs.

Spre nedumerirea mea , in timpul “spectacolului pirotehnic” ,organizatorii au pus un fond muzical al formatiei ABBA , total neadecvat evenimentului.Cantece, precum “Mama mia”, “Money, money” sunt melodii excelente ale acestei formatii, dar n-am inteles de ce au fost alese acelea, si nu melodia “Happy New Year” a celebrilor suedezi.Era la obiect si sunt sigur ca exista pe disc, trebuia doar cautata.

Dupa zece minute , “focul” de artificii a luat sfarsit, oamenii au inceput sa se rasfire, au ramas organizatorii si trupa “Sistem”cu cativa spectatori.

Venind acasa , la dupa 30 de minute, am asteptat sa se faca ora 01 pentru a ciocni un pahar de sampanie si a ne ura “La multi ani” pe ora Germaniei.

Privind la spectacolul de la Poarta Brandenburg, mi s-a facut jena sa mai editez clipul cu artificiile din Timisoara, asa ca am renuntat.Zace undeva pe hard-ul computerului.

Dupa aceasta experienta, mi-am spus ca nu voi mai face nimic spontan de Anul Nou.

Dupa escapada din cu artificii , am stat si am incercat sa gasesc ceva demn de luat in seama la televizor. M-am oprit pe unul din canale si am urmarit CSI Miami…

Am asteptat ora 7 sa vad cum intampina americanii Noul An dar nu am mai apucat , m-am dus la culcare pe la ora 5.

PS.Anul asta voi fi tare somnoros , cel putin in primele patru zile care au trecut am dormit mai mult decat prevede stas-ul. M-a acompaniat Junior, cred ca vom intra in cartea recordurilor 😛

Pana voi edita materialul de la Timisoara va las sa priviti spectacolul de la Poarta Brandenburg.