Inainte de a pleca in concediu, s-a jucat meciul de fotbal Romania – Belarus, practic se juca ultima carte teoretica de calificare a echipei nationale pentru Campionatul European din 2012, gazduit de Polonia şi Ucraina.

In ziua meciului a venit un amic la mine rugandu-ma sa il ajut.

– Mai , azi e meciul si am uitat sa pariez…Tu cu online-ul tau nu ma poti ajuta?
– Ba da, uite ,stiu un site care detine cele mai multe case de pariuri online , unde poti paria de toate. Mai sunt cazuri cand fac si concursuri, cred ca sunt seriosi si practic le ai pe toate la un click de mouse.
– Da?
– Da, doar ca pe tine te intereseaza bet365 care gazduieste cu preponderenta pariurile sportive, chiar si live… Vrei sa incerci?
– Da, sigur, stii ca acesta e obiceiul meu.
– Dar, sper ca esti constient ca nu ne vom califica..
– Da stiu asta, dar sunt absolut convins ca echipa lui Piturca va face egal.Stii sunt mai multe moduri de a paria : sentimental – cand pariezi mereu acelasi lucru, emotional – cand pariezi ce ai dori tu sa se intample, si rational, bazat pe observatii si cunoasterea in detaliu a domeniului in care doresti sa faci pariul.
– Interesant…
– Uite , tu acum mi-ai dat o mina de aur, nu voi mai fi nevoit sa joc la casele de pariuri din oras ci o voi face de acasa accesand site-ul pe care mi l-ai aratat. Raman dator 😛

Si ce credeti?
Omul a intuit scorul si a castigat o suma frumusica, iar azi a venit si mi-a facut cinste.Pacat ca ma preocupa alte probleme, ca era dispus sa ma invete si chiar sa ma ajute 😛

Tot ce sper e sa nu ma intalnesc o bucata de vreme cu sotia sa …. 😛

Voi pariati? Aveti noroc la asa ceva?