Daca preferi pariurile „din mers”, te sfatuiesc sa cauti cea mai buna casa de pariuri pe mobil.Nu este suficient sa joci pe o platforma „ok”. Cu cat ai mai multe facilitati, cu atat mai usor este sa castigi.
Ar fi fost usor de ales în cazul în care s-ar fi putut paria mobil la doar 2-3 operatori. Asta se întampla acum cativa ani. Industria a facut progrese rapide si, în ultimul an, mai toate agentiile de pariuri online care functioneaza legal în Romania si-au lansat aplicatii pentru dispozitivele mobile.

Softuri separate pentru telefon si tableta

O prima departajare se face prin acoperirea ambelor sisteme de operare importante: Android si iOs. Unii au mers chiar mai departe, lansand softuri separate pentru telefon si pentru tableta.
Discutia despre calitatile pe care ar trebui sa le aiba un asemenea soft pentru a fi de top trebuie sa plece de la caracteristicile principale ale unui pariu „din mers”. Asadar, de ce prefer sa joc de pe mobil/tableta/iPad si nu pariez doar de pe desktop sau de pe laptop?

Pariurile din mers îti ofera independenta

Cel mai important este ca acest tip de pariu îti ofera independenta totala. Poti fi oriunde, cu conditia sa ai acces la Internet. Daca tot esti „în miscare”, ar trebui ca platforma sa aiba o interfata placuta ochiului, cu o structura usor de urmarit, care sa se miste repede. Tine cont ca viteza cu care ruleaza un soft pe dispozitivul tau e direct proportionala cu performantele respectivului dispozitiv.
Daca ai un telefon de generatie mai veche, cea mai buna aplicatie pentru tine nu este una lansata de curand. Se poate misca cu încetinitorul, iar asta ti-ar strica tot cheful de a paria. Intereseaza-te de aceste detalii tehnice înainte de a o instala.

Caracteristici pliate pe live-uri

Acest avantaj de a paria de oriunde, oricand, favorizeaza pariurile live. Un pariu pre-meci poate fi pus cu mai mult timp înainte, cand esti la un PC. Ecranul mare îti garanteaza alt confort în analiza meciurilor. Asadar, cea mai buna aplicatie pentru mobil este cea care ofera cel mai bun cadru pentru jocul pe evenimente aflate în desfasurare.

Este vorba, în primul rand, de oferta. Atat ca numar de meciuri, cat si ca varietate a optiunilor de pariere. Nu ma intereseaza o casa de pariuri care au oferta decenta numai pentru competitiile importante. Vreau ca un meci din Kazahstan (de exemplu) sa permita tot atatea tipuri de pariuri ca si unul din Elvetia.

Streaming video live

Din punctul meu de vedere, un criteriu cu greutate în alegerea celei mai bune case de pariuri online pentru a paria de pe mobil si tableta este platforma de video streaming live. Acesta este si motivul pentru care m-am referit din start la operatorii care au lansat aplicatii. Toate casele agentiile de pariuri au site-urile optimizate pentru dispozitive mobile, însa transmisiile video nu pot fi urmarite din browser.
O casa de pariuri online serioasa bate la numarul de evenimente transmise orice televiziune de sport. Daca luam 10,000 de meciuri difuzate în direct pe an, ceea ce înseamna o cifra modesta pentru industrie, avem, în medie, 27 de meciuri pe zi. Conteaza fluenta si calitatea imaginii, dar aici ne întoarcem la discutia despre compatibilitatea dintre soft si sistemul de operare al dispozitivului mobil.

Fiecare amanunt e important

Restul e detaliu, dar, cum fiecare amanunt e important atunci cand vrei sa faci o treaba serioasa. Sunt atent si la alte functii ale unei aplicatii, precum cea prin care primesc notificari în legatura cu pariurile în desfasurare sau decise, cea care îmi ofera posibilitatea sa trec meciuri la favorite sau cea care îmi permite sa fac depuneri/retrageri direct de pe telefon.
În general, agentiile de pariuri online de top sunt si cele care se dueleaza în cele mai bune aplicatii pentru dispozitivele mobile. Încearca-le si vezi care ofera, din punctul tau de vedere, cea mai interesanta experienta pe acest tip de pariu.