Tinuta vestimentara a unei doamne /domnisoare nu se rezuma doar purtarea si asortarea unor articole
vestimentare in care acestea arata bine ci trebuie sa lasse amprenta persomalitatii celei care le poarta iar acest lucru se realizeaza prin rafinamenmt si eleganta. De multe ori , reprezentantele sexului frumos isi dezvaluie unele laturi ale personalitatii prin tinutele pe care le aleg in diverse ocazii.Astfel , femeile incearca de cele mai multe ori , sa imbine utilul cu placutul, eleganta cu genul sport in momentul in care abordeaza o tinuta de zi.

Cand vine vorba de a impresiona in diverse ocazii , lucrurile se schimba.
Iata cateva genuri de rochii elegante care pot reflecta cate ceva din personalitatea purtatoarei:
– Rochia in clos reprezinta cea mai buna alegere pentru marea majoritate a femeilor dar dar se adreseaza femeilor romantice. Pentru ca romantismul inseamna un mix de calitati, senzualitatea celei care poarta acest tip de rochie poate fi transmisa cu succes celor din jur prin intermediul broderiilor manuale ce se gasesc pe rochie.
– Femeile optimiste si indraznete vor purta cu mare placere rochiile confectionate integral din dantela. Acest lucru se datoreaza versatilitatii de care se bucura acest tip de rochie. De asemenea rochiile confectionate integral din dantela emana si foarte multa incredere si siguranta deoarece rochia fiind mulata pe corp va scoate in evidenta linile unui corp mai mult sau putin „lucrat”.
– Senzualitatea, feminitatea si ambitia unei femei sunt foarte bine transmise de rochia cu croiala conica. Aceasta se pliaza foarte bine pe femeile indraznete deoarece scoate foarte bine in evidenta formele corpului.
– Doamnele care degaja rafinament si eleganta aleg sa poarte rochii de culoare neagra. Lungi sau scurte, cu decoleteu sau fara , aceste rochii daca sunt purtate cu stil dau un plus de eleganta doamnelor/domnisoarelor care le poarta.
– Pentru a transmite entuziasm , veselie sautinerete sufleteasca cel mai indicat este sa se poarte rochii cu culori vii, calde si cu diverse imprimeuri florale.

Pentru ca toate aceste tipuri de rochii pot fi achizitionate prin intermediul celor de la Answear la un raport pret calitate foarte bun se pot achizitiona direct online rochii de dama Answear.