download

Saptamanile care au trecut mi-au dat ocazia sa fac pe fotograful, asa ca mi-am aruncat aparatul pe umar si luandu-mi picioarele in spinare am plecat in cautare de ceva frumos sau interesant.

Cand am plecat de acasa nu m-am uitat la ceas, asa ca nu mi-am dat seama ca ora era nestrategica.Lipsa de strategie deriva din faptul iesisem la ora cand toti din cartier merg la plimbare impreuna cu prietenii lor patrupezi.

Eu rezolvasem problema mai repede, deci era ceva suspect ca ma plimbam cu aparat in mana in locul simpaticilor mei blanosi.

Cum nu ma pot stapani sa nu fotografiez un copil frumos, o femeie interesanta, o fata expresiva, la fel se intampla si cand ma intalnesc cu cate un catel (indiferent de rasa) ๐Ÿ˜› Pur si simplu nu pot sa nu ii bag in sedinta foto .

Asrfel am ajuns sa fotografiez catei incarliontati, latosi , caini cu amici bipezi si lesa, sau caini cu mai multi prieteni dar cu spiritul liber.

Si pentru ca, timp de doua zle, am avut un “oaspete” terrier, care din motive obective a ramas “home alone”, l-am blitzuit su pe el ๐Ÿ˜›

Mergand in vizita in a doua zi de Pasti, ma astepta cu nerabdare bunul meu prieten negru ca smoala, cu nume inspirat, Blackie, cel care abia asteapta sa ma duc pe acolo stiind ca va avea cel putin doua ore de rasfat, joaca, mangaieri si fursecuri ๐Ÿ˜›

Alma

Alma

Jessica

Jessica

Bobby ( un patruped intelept)

Bobby

Getuta

Getuta

Hachi – vecinul meu, mare suporter de fotbal

Hachi

Blackie – prietenul meu cel negru ๐Ÿ˜›

Blackie