Zilele trecute mi s-a facut un chef deosebit sa desenez, parca imi ardeau degetele , nu mai aveam astampar.Mi-am cumparat un creion si un bloc de desen si am inceput sa desenez ceva picturadin imainati, apoi mi-am aranjat o natura moarta sa vad daca sunt capabil sa redau ceva existent.

Am aranjat pe o masa un pahar,o branza triunghi, o cochilie , si un un glob incercand sa am cat mai multe forne de redat…Vroiam sa vad daca mana cu care nu am mai exersat de ani de zle nu si-a pierdut indemanarea.

Am trasat linii, am hasurat , am sters, pana cannd in final mi-am privit productia, creatia destul de multumit dar constient ca mai am de lucru sa imi refac abilitatea de a crea curbe, linii, umbre.

Am gasit o brosa reprezentand un cal de mare argintiu poposit pe o cochilie de culoare roz pe care am incercat sa o reproduc pe hartie.Ce a iesit ? Ceva asemanator cu originalul 😛 Vazand desenul, un amic de-al meu bijutier a zis ca si-a gasit inspiratia….

Cand mi-au vazut noua jucarie amicii si apropiatii casei mi-au sugerat sa incerc si acuarele. Cum se spune ca sunt sub papuc le-am zis ca prima acuarela o voi realiza cand voi avea mana mai formata si va reprezenta profilul doamnei mele. Ca si cum ar ar fi anticipat acest gand al meu, mi s-a raspuns putin taios :

– Tu crezi ca eu voi avea timp sa stau ca model pentru tine ??
– Atunci voi folosi o fotografie de-a ta 🙂

Si uite asa sunt eu un geniu neinteles… 😛 Ma voi limtia in a-i desena si picta pe prietenii mei blanosi.

wirefox_study

S-au mai jucat cu cuvintele :