Sfarsitul lunii Mai iti aduce un super eveniment iar biletele pot fi achizitionate de pe site-ul iabilet.ro. Old Blacks – Rock & more Festival este dedicat rockerilor de toate varstele, dar si tinerilor din scena alternativa a Romaniei, deoarece la acest eveniment vor fi prezente formatii precum Subcarpati si Viata-de-vie.

Evenimentul se va desfasura pe data in data de Vineri 25 Mai 2018 la Arenele Romane din Bucuresti.

Concertele vor incepe de la ora 18.00 iar scena va fi rampa de lansare pentru formatii precum Gramofone, Kunnstra si White Ash.

Ceea ce marcheaza cu adevarat acest eveniment este parteciparea pionerilor de la trupa Iris, care s-a infiintat in anul 1976 in Bucuresti, fiind cea mai longeviva trupa de rock din Romania care a reusit sa tina pasul cu timpul. Trupa a trecut prin diferite perioade dar a reusit sa rezoneze cu fiecare generatie de rockeri din Romania.

Biletele pentru acest eveniment sunt puse la dispozitie de iabilet.ro, iar pretul este de 65 de lei, daca participantii decid sa le achizitioneze anticipat, iar la intrare biletele vor costa 99 de lei.

Evenimentul este mult asteptat de fanii din toata tara, deoarece vor fi prezente formatii care au scris istorie pe scena muzicala din Romania.

Old Blacks Festival este un maraton care va dura 7 ore de muzica buna in aer liber care uneste fanii muzicii, chiar daca din genuri diferite, intr-o seara pe cinste pe care cu siguranta nu o vor uita.

Festivalul Old Blacks este la prima editie si cu siguranta nu va fi ultima iar fanii se pot astepta la tot ce este mai bun de la formatiilor lor preferate, deoarece trupele vor da 100% pe scena.

Daca America are festivalul Woodstock atunci si Romania se poate mandri cu Old Blacks Festival cu trupele romanesti care au deschis multe posibilitati pentru tinerii artisiti prezenti in Romania.