Nimic nu este mai rau decat senzatia lipicioasa pe care o poti avea vara din cauza saltelei de pat. Si totul este cu atat mai rau daca locuiesti la etajul 4 intr-o garsoniera.

Totul devine insuportabil si deseori te trezesti dormind pe parchet, lucru deloc benefic pentru sanatatea ta. Anul acesta insa am anticipat vara cu o saltea corespunzatoare, pe care am cumparat-o de la saltele-online.ro

Acest magazin ofera o gama de saltele foarte mare de dimensiuni si preturi diferite. Am decis sa cumpar o saltea fabricata din material racoros care permite pielii sa respire.

Modelul de saltea Antistres Cocos Latex este recomandata persoanelor ce prefera saltelele de duritate medie si doresc o saltea cu flexibilitate foarte buna, realizata din materiale cu continut natural foarte ridicat.

Materialele de baza sunt: latexul natural, coaja nucii de cocos, termo-bumbac 100% natural si 30% vascoza.

Caracteristica speciala a saltelei Antistres Latex-Cocos este flexibilitatea marita a saltelei, datorita celor trei straturi de latex natural de 4 cm la care se intercaleaza 2 straturi de cocos de 2 cm. Rolul straturilor de cocos este de a sustine uniform coloana si a permite aerului sa circule rapid in interiorul saltelei (aceste straturi joaca rolul arcurilor in saltelele clasice).

Latexul natural se obtine din spumificarea laptelui extras din arborele de cauciuc. Latexul ofera saltelei flexibilitatea si elasticitatea. De asemenea, fiind un material natural bazat pe celule deschise, permite o circulatie excelenta a aerului in interior si are capacitatea de a absorbi umiditatea aparuta in zona de contact a corpului cu salteaua, diminuand semnificativ aparitia transpiratiei.

Acum numai am nicioo problema cu caldura din apartament. Recomand saltele-online.ro, magazinul cu saltele de calitate!