Legislatia in vigoare prevede ca orice vehicul comercial care circula in tarile membre ale Uniunii Europene sa fie echipat cu tahograf. Daca dispuneti de dispozitive modelele Motometer EGK-100 sau Robert Bosch EGK-100 care s-au defectat, va recomandam sa solutie montarea unor vitezometre compatibile, in conditii perfect legale.

Principalul avantaj detinut de vitezometrul Volvo EGK 100 il constituie faptul ca este perfect pentru a inlocui tahografe EGK 100 stricate, uzate sau deteriorate, prezentand bune caracteristici de compatibilitate cu orice alt tahograf montat ulterior in loc de modelul EGK 100. Fiabilitatea ridicata permite afisajul LCD pentru afisarea indexului de kilometri parcursi precum si alte date utile pentru conducatorul auto (exemplu: distanta zilnica TRIP, ora citirii). In plus, indicatoarele de bord sunt cu LED, nemaifiind nevoie ca becurile sa fie schimbate. In rest, vitezometrul Volvo demonstreaza functii prezente si la tahograful EGK pe care il inlocuieste si anume emiterea de sunete de avertizare si informare in cazul unor situatii de risc.

Daca intampinati probleme in a instala un vitezometru ca alternativa la tahograful existent deteriorat, va recomandam sa solicitati ajutorul unui expert in domeniu, pentru o functionare optima!