Virtutile stickerelor oglinda in interiorul unei casei sunt interminabile. Pe langa faptul ca aduc eleganta in orice spatiu, ele contribuie la conferirea unei profunzimi mai mari camerelor. Oglinzile nu sunt doar pentru camera de dormitor sau pentru holul de la intrare. In zilele noastre oglinzile au castigat teren si au o importanta deosebita in fiecare colt. 

Pe site-ul magazinul Folina veti gasi stickere oglinda decorative care stralucesc in case, care ofera atat un aspect deosebit incaperii, cat si o functionalitate apare. Designerii vad oglinda ca o parte esentiala a decoratiilor interioare. Le numim oglinzi decorative, dar sunt, de asemenea, foarte practice, deoarece le folositi in fiecare zi. Din acest motiv, va sfatuim sa alegeti un model care, pe langa faptul ca va place, sa adauge o nota de stil casei dvs.

Stickerele oglinda de la Folina sunt disponibile intr-o gama variata de culori si modele. Ele sunt realizate din sticla acrilica. Sticla acrilica este extrem de rezistenta si mult mai usoara fata de sticla folosita in fabricarea oglinizilor traditionale. De aceea, banda dublu-adeziva, prezenta pentru fiecare produs, poate sa sustina un asemenea element, fara a exista riscul de cadere. Pentru o aderenta mai buna, banda adeziva trebuie amplasata pe o suprafata curata si uscata. Modele prezente pe site sunt deosebite, imbinand armonios elemente ale naturii, pasari, fluturi sau alte figurine. Stickerele oglinda pot fi amplasate, asa cum spuneam, oriunde: in living sau in camera copilului, in bucatarie sau chiar pe terasa. De asemenea, pot fi folosite in decorarea barurilor, pub-urilor, restaurantelor sau birourilor. Ofera profunzime, stil, eleganta si posibilitatea de a va oglindi ori de cate ori simtiti asta.

Pentru idei de decoratiuni inedite, stickerele oglinda sunt ideale pentru ca se aplica usor, sunt frumoase si pot schimba 100% aspectul incaperii respective. Pentru mai multe detalii si vizualizarea tuturor produselor, consultati acum pagina Folina.ro.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Share on Tumblr
Tumblr