Am lucrat la departamentul stiri mondene in perioada in care se facea presa adevarata si imi placea ceea ce faceam. Cititorii doreau sa afle detalii din vietile cantaretilor favoriti si ale actorilor preferati, cum au ajuns marii campioni sa castige medalii si intreceri si sa faca averi fabuloase. Era un fel de curiozitate admirativa, iar redactorii dovedeau respect si apreciere fata de aceste vedete.

Cine nu ar fi curios sa stie cum se desfasoara o zi din viata unui miliardar in euro care se poate duce cu avionul personal pana la capatul lumii, daca are chef sa faca acest lucru?

Imi placea sa aflu ce au in casa bogatii planetei, ce au pe masa si care le sunt obiceiurile. Doream sa stiu cum ajungi sa atingi pragul celebritatii si daca statutul este unul privilegiat sau dimpotriva.

Si mi-a placut, cand am aflat ca un cantaret american avea o adevarata gradina zoologica la domiciliul sau si locuia pe un adevarat domeniu. De frica mortii, dormea intr-o capsula de sticla, dar peste cativa ani a decedat, cu toata grija sa pentru viata si pentru sanatate.

Cativa ani mai tarziu, stirile mondene s-au depreciat si presa de scandal a luat amploare. Tabloidele au castigat teren in detrimentul ziarelor serioase. Celebritatile erau vanate. Se scria daca acestea se scobesc in nas, daca au iesit nemachiate pe strada, despre fiecare pas gresit pe care il faceau. Eu nu mai lucram in presa si m-am bucurat.

Mi-a fost mila de vedete in acel moment. Este cumplit sa muncesti, sa ajungi la un statut prin talent si perseverenta si cineva rau intentionat sa te denigreze cu bunastiinta.

Imi plac stirile mondene, dar nu cele care deformeaza adevarul, care aduc in prim-plan greseli, ci stiri mondene pe care le citesc pe site-ul Skinit.ro. Pe acest site am gasit informatii utile, articole valoroase care indeamna lumea la optimism si stiri mondene pe care le citesc cu placere.

Dimineata, imi beau cafeaua cu laptopul in fata, citind articolele noi de la sursa prezentata mai sus. Cate lucruri utile nu am aflat de aici!

Mi-a placut sa citesc urmatoarele materiale:

-articolul despre hotelurile originale ale lumii. Unul dintre ele se afla la Londra si are 40 de etaje. Exista camere in care parca te afli la malul unui ocean, fiindca fondul muzical imita valurile acestuia.

Baia are vedere catre oras si din cada de lux poti admira cladirile inalte. Din meniul cosmeticelor de calitate premium, alegi aromele care iti plac si te bucuri de ele. Cu cateva etaje mai jos traiesti atmosfera pariziana.

-articolul despre tehnologiile utilizate de banci in 2021. Am fost surprinsa sa aflu ca ne vom putea deschide conturi online si vom putea comunica rapid cu functionarii de la banca prin apel video.

-sfaturile despre modul in care trebuie sa transformam esecurile in victorii. Acestea sunt foarte utile in pandemie.

-investitiile eficiente in pandemie.

Aici am gasit insa si stiri mondene de care imi era dor, stiri despre vedete, asa cum se scriau in vremurile bune, cand redactorii nu vanau greseli si nu puneau intrebari capcana.

Acum intelegeti de ce nu pot sa imi incep ziua fara acest site de stiri pe care petrec in mod placut mult timp.

Titlul Top 10 cei mai bogati oameni din lume in 2020 si hobby-urile acestora mi-a starnit curiozitatea si m-am bucurat sa vad ca bogatii acestei lumi dau dovada de maxima generozitate, fiindca pasiunea lor se concretizeaza in actiuni caritabile.

Autorul articolului subliniaza faptul ca daca pana acum, bogatii lumii isi faceau colectii de masini de epoca sau de lux si de ceasuri cu mecanisme sofisticate, isi cumparau avioane si ambarcatiuni de lux, mergeau in excursii de lux sau investeau in sporturi extreme si costisitoare, acum ei se implica in ajutorarea celor aflati in nevoie si doneaza pentru operatiile unor copii grav bolnavi ai caror parinti nu dispun de bani. Au fost cazuri in care acesti sultani ai lumii au daruit oamenilor din Africa surse de apa potabila, adica o sansa la o viata civilizata.

Avand apa la discretie nu poti intelege cat de mult inseamna sa sape cineva o fantana din care poti sa iei apa cat doresti. Intelegi acest lucru, cand esti departe de lume si ti se usuca gatul de sete. Simti ca nu mai poti rezista pana la prima sursa de apa, iar daca iti intinde cineva un pahar cu lichidul vital, vei aprecia gestul sau la adevarata lui valoare.

Din ce in ce mai multi bogati ai lumii directioneaza din timpul vietii jumatate din averile lor unor cauze filantropice.

Pe locul doi in topul hobby-urilor miliardarilor lumii se afla sporturile. Acestia investesc in sporturile pe care le iubesc, in pescuit si vanatoare, dar si in arta. Este bine ca bogatii planetei cumpara si tablouri, fiindca in acest fel reusesc si pictorii sa obtina veniturile de care au nevoie pentru ei si pentru familiile lor.

Si in polo investesc miliardarii in euro ai planetei, fiindca acest sport este unul al oamenilor bogati.

Averea celui mai bogat om de pe planeta se ridica la 192.6 miliarde dolari. Imi place ca toti acesti bogati ai lumii recunosc ca bogatia le-a fost oferita de cineva mult mai puternic decat ei, de aceea se implica in cauzele nobile.

Am citit pe nerasuflate acest articol si nu m-au interesat numele celor mai bogati oameni ai planetei, ci mi s-a umplut inima de bucurie, vazand cat de generosi sunt si cum investesc de bunavoie o parte din averea lor in cauzele nobile ale lumii.