Aveam de gand sa scriu despre Clara Schumann sau despre cetatea Calnic (jumatate de articol sta cuminte in draft iar pozele sunt selecate pe hard) dar gehmotoacele mele mi-au dat un subiect mai bun.

Doamenle din casa au emis niste semnale pozitive…

– Ii putem spune “Tomi” lui Gray al tau ?
– Doar daca ii spuneti Tomi-Gray 😛
– Pai, pentru ce? Nu are nevoie de doua nume..
– Ba da. Il va chema Tomi.Tomi Gray.Exact ca la James Bond 😛
– Nu esti normal…

I-au aranjat un cos cu perne moi pentru a face tranzitia de la actualul sau cartier general, care se afla in balcon (inchis), in casa.

Motanelul parca a simtit ca soarta lui depinde de un fir de ata, a invatat totul ca la carte.Litiera e sfanta, mananca fara a face murdarie (ca spartul) , se joaca cu frajnurile pe care le gaseste si cu jucaria din balcon, alearga prin casa, se da bine pe langa cateii care il privesc cu ingaduinta si curiozitate.

Yorky l-a luat in “haita” lui, dar Junior este cel dispus sa se joace.Cu Junior se joaca sub privirile atente ale lui Yorky 😛

Zilele astea cand am venit acasa, l-am gasit dormind in bolul de mancare gol al cateilor 😛 Imi pare foarte rau ca nu am avut nici un device la mine ca sa il imortalizez.

Azi a mancat cu Yorky impreuna din acelas tacam :)) L-am luat si i-am dat mancare separat pentru a nu creea conflicte sau frustrari.

Credeam ca am parasit acest sindicat al pisicilor, dar iata ca acum sunt sindicalist in doua confederatii sindicale.

Ma distrez vazand cateii cum se duc curiosi sa il miroasa, sa inspecteze ce mancare a primit , sa-i bea laptele (daca ramane), si mai ales cum il tolereaza.

Junior il lasa sa i se urce in cap, Yorky e cu disciplina..Sa vedem cum va evolua relatia dintre ei…

Acum suntem trei bipezi si trei patrupezi in casa, fiecare cu favoritul sau 😛

Cateva poze 😛

Ne jucam

“Prind tot ce misca”

Cu Junior totul este posibil

Yorky vigilentul

Ce or fi chestile astea???