Multa lume s-a interesat de felina adoptata de mine, Gray, Tommi Gray.

Tommi a ajuns adolecent.

Doarme 18 ore , pana la 24 este hiperactiv. Pana acum are o vaza sparta la activ dar o va cumpara bipedul la loc….A promis.

Cu cateii se intelege bine, cu Yorky mananca din aceiasi farfurie si se joaca.Se joaca si cu Junior dar totul se termina la mancare. Fata de Junior are respect cand e vremea de primit papa.

Tommi este un mancau si jumatate. Fura din castronul cateilor, este un nehalit incurabil.

Ii place la nebunie cum curge apa.
El locuieste alaturi de Yorky si de mama bipedului care l-a cules de pe strada.Atat de mult ii place sa se joace cu apa, ca intr-o dimineata, s-a jucat cu apa din toaleta pana a cazut in aceasta de tot. A mieunat cat l-au tinut plamanii , pana l-au scos de acolo, bine ca bipedul nu a inceput sa-i faca poze.

Ca urmare a acestei patanii, a fost spalat si parfumat.

Bipedul a spus :”Macar va avea noroc 😛 ”

In fiecare zi ,merge in vizita la bipedul salvator (sunt vecini) caruia ii da peste cap internetul, doarme pe unitatea calculatorului, se joaca cu mouse-ul la propriu si pe monitor, ca bipedul a trebuit sa si-l curete deoarece era plin de amprente ale labutelor lasate.

Doarme pe laptopul mamei bipedului, l-a dat peste cap, noroc cu salvatorul care rezolva totul.

Astazi bipedul a facut cumparaturi. A luat 10 kg de nisip pentru Tommi, mancare pentru toata manajeria cu blanita, delicatese extra pentru catei.Tommi nu s-a suparat deoarece el rade tot ce e comestibil, si incepe sa se creada caine.

Tommi s-a suparat pe al sau biped cand l-a dus la veterinar.S-a calmat dupa ce a vazut ca Yorky si Junior , pe langa faptul ca au pimit vaccin ca si el, au indurat chinurile tunsului.

Si pentru a ilustra totul , va oferim cateva poze 😛

Dudy

Seful – favoritul bipedului

Inteleptul-preferatul tuturor

Diavolul Tasmanian

Dialog Junior-Tommi

Joaca intre Yorky si Tommi

Tommi in repausTommi oprind viseleTommi dormind dupa o zi agitata

PS. Sper ca -au placut pozele si nazdravaniile facute de cei trei purtatori de blana din casa mea,
Postarea se adereseaza rubricii “Happy Weekend”.