O prietena, medic pediatru, mi-a impartasit cate ceva din experienta ei.

Impreuna cu sotul meu, am hotarat sa ne deschidem un cabinet medical. Ambii suntem medici pediatrii. Pentru ca orasul nostru este foarte mic, nu exista niciun cabinet de pediatrie si singurul loc unde se pot duce micutii cu probleme este la spital. Nu a fost deloc usor, dar cu multa munca totul a fost realizat. Cabinetul are tot ceea ce ii trebuie pentru a-i ajuta pe copii sa se faca bine.

Mai mult, in ceva timp, daca totul va merge precum planuim, ne-am dori sa deschidem un spital privat, numai pentru copii. Stim cu totii ca din ce in ce mai multi pacienti aleg serviciile medicale private si ca parintii prefera sa mearga cu cei mici la o astfel de institutie. Asta pentru ca se simt mai in siguranta si pentru ca totul este curat. Am ales cu multa grija intreg personalul clinicii, deoarece noi doi nu aveam sa facem fata cererii. Ne-am dorit oameni care sa iubesca meseria de cadru medical si, cel mai important, sa stie ca sanatatea si viata micutilor este prioritara.

Un cabinet privat trebuie sa investeasca in tot ceea ce exista mai bun pe piata. Aparatura si echipamentele medicale folosite trebuie sa fie de ultima generatie, chiar daca asta presupune eforturi financiare mai mari. Mobilierul trebuie sa fie special, conceput pentru toate nevoile micilor pacienti care ne calca pragul. Consumabilele sunt sterile sau de unica folosinta conform tuturor normelor de igiena.

Impreuna cu sotul, am decis sa achizitionam inclusiv covorase dezinfectante. Aceste covorase dezinfectante le-am gasit pe site-ul covoare-profesioanle.ro, alaturi de alte produse folositoare precum covoarea profesionale si covorase interior. O incapere a unui cabinet medical trebuie sa fie sterila, deoarece exista riscuri de contaminare. Si pentru ca pacientii sunt foarte mici, imunitatea lor este mai scazuta, deci pericolul este mai mare.

Pentru astfel de produse profesioniste si care ofera siguranta, am ales magazinul covoare-profesionale.ro. De aici se pot cumpara covoare de decontaminare Sticky Mat, in diverse modele, dar si covoare sanitare Sani-Trans.

Primele sunt extrem de eficiente si igienice, avand un sistem de eliminare a impuritatilor si a prafului. Sunt covorase lipicioase si nu reprezinta niciun pericol pentru sanatate, sunt rezistente la trafic intens. Ce-i mai important, acestea sunt anti-bacteriene. Multa lume le foloseste, chiar si in industria alimentara.

Al doilea tip de covorase este extrem de rezistent la substante chimice si la temperaturi extreme. Fiind din cauciuc foarte gros, covorasele Sani-Trans sunt ideale in special in dreptul usilor de intrare in cabinete. Am comandat astfel de produse si le-am pus peste tot pentru a asigura o igiena perfecta si siguranta copiilor. Acestea se curata si foarte usor, asa ca nu ne este extrem de greu sa mentinem cabinetul curat.

A avea produse de calitate intr-un cabinet este un lucru care tine de etica profesionala si de respectul fata de pacienti. Indiferent de mediul in care lucrezi, igiena trebuie sa fie prioritara.

Covoarele profesionale achzitionate de pe site-ul covoare-profesioanle.ro, sunt cea mai buna investitie pentru orice cabinet, clinica sau spital care doreste sa le ofere pacientilor cele mai bune conditii de igiena!”