Ieri am primit un telefon de la cei de la Sony Center, care m-au anuntat ca au primit aparatul foto .

– Il aveti pe stoc ?
– Da, am primit doua bucati.
– Doua? Bine, retineti-mi unul.

M-am dus la Mallul lui Iulius, unde se afla Sony Center.

Cand spui “Sony Center”, te gandesti la un magazin impunator, in care sa fie expuse privirii toate produsele Sony, sa fie abundenta. Cand colo, magazinul , pompos intitulat “Sony Center”, este cat un chiosc mai maricel.Ma asteptam sa fie cat jumatate din Auchan , poate ca fara sa vreau, gandul m-a dus la sediul Sony din Berlin, care e un colos din sticla, si am uitat pe moment la ce latitudine ma aflu …

Bunnn, nu are importanta cum arata magazinul de prezentare, important este ca in acel mic magazin se gasea aparatul dorit de mine. Dupa ce am asteptat aproape trei luni cu banii in sertar,am trecut prin foc (39 grade Celcius) si cat am putut de repede am ajuns la magazin,unde m-am prezentat,i-am spus vanatorului ce si cum,am luat aparatul, i-am dat banii si am plecat.

Ajuns acasa, am desfacut cutia si am inceput sa ma “joc” cu el. Am inceput sa imi stresez cateii cu cateva poze, apoi m-am pus cu burta pe manual, am incercat setari, intr-un cuvant am fost absorbit de micul “monstru” negru , proaspat achizitionat.

Un amic care a trecut pe la mine (un obisnuit al casei), a facut un gest ciudat, s-a oprit in fata biroului meu si a exclamat:

– Mamaaa, tableta grafica, doua aparate foto, stick-uri de memorie, ce-i la tine pe birou? Sper ca te opresti cu colectia de gadgeturi 😛
– Pe anul asta , da. Te aigur ca nu mai fac nici o cheltuiala in acest sens, oricum sunt falit.
– Falit, falit. dar dai o bere sa il uzi, sa te tina ….
– Dau, dau 😛

Si uite asa, acum voi avea din nou motiv sa alerg prin Timisoara sa fac poze , sa insist pe unele amanunte, pe care nu le-am putut reda cu aparatul compact.

Sa speram ca voi reusi sa ma obisnuiesc cu el mai repede si sa invat ce stie , ca e tare destept…. mi s-a deschis apetitul de facut poze si alergat prin oras,dar astept sa se mai racoareasca putin.

PS.
Urati-mi succes !! 😛 Am sa revin cu fotografii 😛

Acesta este “monstrul” de pe biroul meu 😛