Ce credeti ca am facut Duminica ?

Mi s-a pus pata sa fotografiez Centrul, decorat de Sarbatori.Stiti ca am avut o tentativa dar nu amr eusit deoarece era o aglomeratie, de puteai sa juri ca jumatate de Timisoara, era adunata la degustat vin si mancat sunca, vata pe bat sau mere coapte….

Cum am plecat cand inca era lumina, mi-am spus:”Hai sa trec si pe la Bastion, sa revad expozitia lui Leonardo, pana termin se intuneca, fac si pozele – doua activitati, o singura iesire.”

Am plecat , luand doar aparatul cu mine, fara geanta multimedia….

Am ajuns la Bastion , m-am invartit printre inventiile lui Da Vinci, am facut un clip cu pendula acestuia, si am plecat.

Abia cand am iesit de la expozitie, am vazut ca se pusese de lapovita deasa, destul cat sa imi tin aparatul in geaca. Il protejam ca pe un pui, nu conta ca mergeam decheiat si ca eram cam zgribulit, ideea de baza era aceea de a ajunge sa fac pozele dorite.

La locul faptei ma puteam desfasura in voie, aveam spatiu, unghiuri bune, doar vremea imi era potrivnica.

Am facut cateva poze, pana am realizat ca mi s-a udat lentila de la aparat. si incepusera sa imi inghete degetele, varfurile acestora ma intepau….

Realizasem ca in foarte multe poze aparatul imi focalizase fulgii de nea.Parcul Central devenise alb, arata asa de bine, dar nu mai puteam sa-l imortalizez, deoarece nu aveam cu ce sterge lentila aparatului, cata vreme imi lasasem acasa geanta cu accesorii.

M-am urcat in masina , convins fiind ca nu mi-a iesit nimic si ca, probabil , aveam sa racescc.

Se pare ca am avut si un dram de noroc. Pozele nu au iesit capodopere, dar sunt acceptabile.

Iata pozele unui fotograf inghetat si zgribulit πŸ˜›

Mos Craciunoiul cu sania din Parcul de langa Catedrala

Lupoica impodobitaUn Om de Zapada facut in graba, cam rahitic, dar dovedind spirit comercial
πŸ˜›Fantana cu Pesti luminata de Sarbatoare

Reni, saniuta, ceva nou, nu i-am vazut pana in acest an

Bucsusii imbodobiti , in drumul spre Opera (cred ca sunt bucsusi)Opera vazuta prin perdeaua fulgilor de nea

Mosul cu Rudolph, alta decoratiune specifica doar acestui anMosul si Omul de Zapada, cunostinte mai vechi ale mele,din alti ani πŸ˜›Vedere din fata Operei, prin poarta de poveste..

PS.Sper sa va placa aceste poze facute pe lapovita, fenomen aparut pe neasteptate in aceea seara.Raman cu speranta ca iarna nu se va rezuma doar la atat in orasul meu.