In oras ninge…

Nu radeti de mine pentru ca ma bucur ca un copil, dar zapada, in aceasta zona a tarii, a devenit o raritate.

Si asa am facut o boacana zilele astea.

Dragut si plin de idei am venit cu propunerea: “Haideti in oras!”. Toata lumea a fost de acord , s-au inveselit , am mers cu masina pana la un loc unde stiu ca pot parca,  iar apoi mi-am ghidat invitatii prin Parcul Central. Centru, Piata Unirii, intr-un cuvant , mi-am torturat  invitatii o distanta foarte lunga, la mijlocul careia au inceput vaietele, apoi rabufnirile si reprosurile.

Afara erau -8 grade, iar eu ma simteam excelent, poate singurul meu neajuns a constat in fapul ca nepurtand manusi (regula generala) , incepusera sa imi inghete degetele in contact cu metalul aparatului foto.

Nu mi-am dat seama, ca restul nu sunt si nu suporta frigul atat de bine ca mine. M-am revansat cu un vin fiert si un ceai pe care le-am oferit in Centru.

Urechile mele au avut multe de auzit dar am noroc ca sunt doua 😛

Ideea este ca afara ninge si acum marunt iar peisajul este feeric.Brazii abia se tin sub povara zapezii cazute pe ei.Ramurile sunt pline de un strat gros de nea iar unele masini par ingropate cu totul in zapada proaspat cazuta.

Cu bradul impodobit in casa , cu zapada de afara totul este perfect….in fundal undeva se aude un colind vesel in timp ce eu imi plimb cateii cu boturile pline omat, veseli si bucurosi ca se pot tavali in marea alba de zapada.

Daca ar fi dupa mine, acesta ar trebui sa fie anoptimpul dominant…

PS.Cateii sunt singurii care mi-au impartasit bucuria zapezii 😛 Junior isi baga nasul in zapada, se tavaleste , sare ca un tap, Yorky se tine dupa el iar blanita sa,  se umple cu cocoloase de zapada, dar nu-i pasa 😛  Ne prelungim plimbarile zilnice la aproape doua ore, venind acasa inghetati, dar este excelent ….

Acum este ger …..brrrrr….

Cateva poze .Enjoy it 😛