Mai sunt cateva zile pana la Craciun.

Cei mai multi sunt in goana dupa cadouri sau definitiveaza ultimile pregatiri.

Este poate cea mai frumoasa Sarbatoare si cea mai comerciala.Cu toate ca trecem printr-o peroada mai dificila , spiritul Craciunului se face simtit pe strada , in magazine si in casele noastre.

Indiferent de suma pusa la bataie, cu totii ne vom prezenta, sau vom gasi, un dar sub bradul impodiobit de Craciun.

Ca orice om normal am fost si eu atins de febra Craciunului.In mare parte am rezolvat cu cadourile , mai am de pus la punct amanunte.

Fetele din casa au cadourile pregatite, ascunse, de fapt.Eu mi-am comandat cadoul pentru mine pe internet, e simplu si fara batai de cap (nu cadoul, modalitatea de comanda).

Trecand prin oras nu am putut sa nu remarc , modalitatea vieneza prin care se sarbatoresc aceste zile.Dupa modelul Vienei , Timisoara a adunat in Centrul Istoric , mici casute pline cu de toate: de la carti , la bijuterii, de la jucarii pana la artizanat, toate amestecate cu aroma vinului fiert, al suncii afumate sau carnatilor praospeti.

Ca sa strabati Centrul orasului fara a fi tentat de ceva , trebuie sa fii sigur ca ai mancat sau ca esti cu banii la limita si trebuie sa conduci o masina intr-un trafic in care singura intrebare care te framanta este: “Oare, mai sta cineva acasa??”

Acum incercati sa va imaginati toate acestea, condimentate cu zapada de buna caliatate 😛

“Mica Viena” isi merita porecla .

Cateva poze 😛

Deci, Christmas is in the air, cu tot ce trebuie, de la brad pana la vin fiert.

La voi cum se simte Craciunul ?

Ce va doriti sa va aduca Mosul (Santa, Kriss Kringle, Weihnachtsmann) ??

PS.Pentru aceia care nu s-au hotarat , inca pot scrie Mosului , doleantele lor , la adresa Email For Santa (daca nu stiati s-a modernizat si a urmat cursuri de operare pe calculator) 😛