Bune sunt dulciurile astea si ar fi minunat sa nu se carieze dintii din cauza lor, sa mananci cate vrei si sa nu te ingrasi, dar zaharul rafinat nu este un aliment asa de cuminte! Cum se vede in organism, cum face ravagii. Daca adultii isi permit sa mai incalce regulile din cand in cand, copiii trebuie sa cresca sanatosi, iar noi, parintii lor suntem responsabili de acest lucru.

Pe de alta parte bucuria este reciproca in momentul in care le oferim dulciuri, iar ochii le stralucesc de bucurie. In prezent comandand   deserturi raw vegane putem sa face in asa fel, incat bucuria sa nu fie otravita.

Toate cele 23 de sortimente de dulciuri sunt facute manual din cele mai sanatoase ingrediente. Faina de grau sau de secara provine din loturi de cereal bio, zaharul natural continut de deserturi este facut din floare de cocos sau din alte flori care au nectar dulce. Nici urma de zahar rafinat, de alergeni sau de E-uri.

13 feluri de biscuiti apetisanti asteapta sa fie comandati si sa va hraneasca sau sa va rasfete copiii, cu gusturi, arome si aspect diferite. In general se merge pe reteta biscuitilor care in afara de ingredientele cele mai bune au in compozitie si fructe, cum ar fi: naut si coacaze, merisor si cocos, roscove si ovaz, coacaze si trandafir, seminte si merisor. In general fiecare produs valorifica doua arome si gusturi diferite pentru a satisface pe deplin nevoile consumatorilor.

Norocosii cumparatori din Bucuresti si Ilfov pot comanda Coconutty Bar. Din pacate produsul necesita pastrarea la anumite temperaturi si nu poate fi transportat la distante mare, dar numai auzind din ce este facut, iti lasa gura apa: inegalabila ciocolata si irezistibilii fulgi de cocos. Lipsesc alergenii, iar la aroma de cocos si ciocolata se adauga cea de extract vanilie. Cocosul si vanilia fac casa buna impreuna, combinatia fiind excelenta.

Produsul inlocuieste cu succes bucata de tort de ciocolata in care s-a pus zahar rafinat din belsug (si in blat, si in crema) si nuga care se lipeste de dinti sau ii poate deteriora daca are si alune sau nuci in compozitie, in plus nu este lesinator de dulce ca al deserturilor facute cu zahar sintetic.

Goveggie.ro este magazinul preocupat de sanatatea consumatorilor si manifesta maxima disponibilitate pentru a ajuta consumatorii sa deprinda obiceiuri alimentare sanatoase. De subliniat este empatia producatorului care intelege nevoia tuturor oamenilor de a se rasfata cu bunatati din cand in cand.