Cazurile de drepturi litigioase sunt cazuri complicate din toate punctele de vedere motiv pentru care este foarte posibil sa treaca o perioada foarte lunga de timp pana va exista o decizie judecatoreasca definitiva si irevocabila, decizie care s-ar putea sa nu fie in avantajul tau chiar daca tu consideri ca ai dreptate.

Daca vrei sa nu risti asteptand o decizie judecatoreasca sau pur si simplu nu mai ai posibilitatea de a astepta o astfel de decizie ai sansa de a vinde drepturile litigioase catre o echipa de experti care este pregatita din toate punctele de vedere sa continue procesul privind anumite drepturi litigioase.

Nu risca sa pierzi totul! Vinde drepturile litigioase catre o echipa de experti care isi poate asuma riscul de a pierde

In momentul de fata, exista foarte multe procese pe rol care au drept obiect de judecata drepturile litigioase asupra unor imobile, terenuri, etc. Pentru ca legislatia din tara noastra este interpretabila dar si pentru ca nu avem cel mai bun sistem judecatoresc din lume se intampla destul de des ca rezultatul unui proces pe drepturi litigioase sa nu fie cel corect. Pentru a nu risca sa ajungi intr-o astfel de situatie este mult mai indicat sa vinzi aceste drepturi unei echipe de profesionisti care isi poate asuma riscul de a pierde. 3 dintre cele mai importante motive pentru care este recomandata vanzarea drepturilor litigioase sunt urmatoarele:

  1. Vei primi pe loc banii cuveniti pentru vanzarea drepturilor litigioase. In felul acesta nu va mai exista nici un fel de risc asupra ta in cazul in care rezultatul final nu va fi cel scontat.

  1. Primesti banii pe loc fara a mai fi necesar sa astepti o decizie judecatoreasca definitiva si irevocabila. Asa cum am afirmat deja este foarte posibil sa treaca o perioada lunga de timp pana in momentul in care va exista o decizie judecatoreasca definitiva si irevocabila. In momentul in care vei primi banii, asta in cazul in care vei avea castig de cauza, este foarte posibil ca suma primita sa nu mai valoreze prea mult.

  1. Scapi de stresul cauzat de proces. Doar persoanele care au trecut printr-un proces stiu cat de stresanta este o astfel de situatie. De ce sa iti risti sanatatea si in final sa nu te alegi cu nimic?

Drepturile litigioase sunt drepturi care pot fi valorificate in momentul de fata fara a mai fi nevoie de parcurgerea unui proces. Pentru a primi banii cuveniti tot ceea ce trebuie sa faci este sa apelezi la o echipa de specialisti cu experienta in domeniul drepturilor litigioase.