Marti seara, desi eram extrem de obosit, m-am imbracat in negru, si impreuna cu o amica am aterizat la  avanpremiera  filmului “”Men in Black: International”.

Si nu am regretat!

Am avut parte de doua ore de relaxare.Filmul fiind   3D in format IMAX m-am lasat usor  “inghitit” de actiunea plina de umor inteligent al acestuia.Am calatorit de la Londra la Paris, din Marackesh pana in Napoli , din desert pana la mare, m-am intalnit cu extraterestrii simpatici, am facut cunostinta cu arme super-sofisticate si niste masini ………….de mi-au  ramas cu greu plombele in gura….fara sa amintesc aici mortorul exeptional realizat ca design ce atingea  viteze de racheta ….

Am aflat  ca Gustave Eiffel avusese o intalnire de gradul 3 cu alte fiinte din Univers cu o teza interesanta asupra gaurilor negre….

Nu doresc sa divulg nimic  din actiunea    filmului dar pot spune ca prin noii interpreti  s-a reusit reinprospatarea francizei. Avem doi agenti simpatici, Chris Hemsworth  ( desi cu el ne-am obisnuit in rolul lui Thor il prinde   si  rolul de agent  chefliu ) si superba  Tessa Thompson, (chimia dintre cei doi este evidenta inca din “Avengers: Endgame”) cu doi sefi de origine britannica  certa : Liam Nesson si Emma Thompson.

Merita  vazut  pentru actiune si efecte,pentru peisajele pe care ni le  dezvaluie (varful Turnului Eiffel noaptea) si, nu in ultimul rand ,pentru carisma actorilor.

In speranta ca v-am facut macar curiosi, va doresc: “Vizionare placuta!!”

 

Men in Black: Internationa