YorkyWoof-Woof, sunt York si am profitat ca computerul este deschis iar Bipedul face baie Junior nescapandu-l din ochi din mijlocul incaperii , in timp ce Thomas se plimba pe marginea cazii incercand sa se joace cu apa ceea ce il amuza pe prietenul nostru.

Are putina nevoie de relaxare si acum profitam ca suntem singuri acasa si ne facem de cap πŸ˜› Bipedul a pus muzica rock si am inceput sa sarim si sa latram in timp ce el il imita pe Freddie πŸ˜›

Este zurliu Bipedul nostru dar noi il iubim pentru ca el se coboara la nivelul nostru si ne face mereu pe plac..

De cand avem musafiri din indepartata Germanie, Bipedul este foarte stresat si obosit.Nu se intelege cu cea mai dificila, capricioasa, si vanitoasa persoana pe care am vazut-o vreodata; eu cand o vad ma ascund ca ma pupaceste si nu ma lasa in pace.Mi se pare ca seamana cu Cruella De Vil din “101 Dalmatieni” .Nu vreau sa fiu rautacios dar este la fel de artagoasa si pasionata de moda ca si personajul.Pe mine si pe Thomas ne salveaza Bipedul din mainile ei, cu Junior nu ii merge , el stie sa isi spuna punctul de vedere, e suficient sa isi arate doar cotisorii si e lasat in pace.

Saracul Biped….Il auzim spunand:”Cum pot sa fiu nepotul matusii mele??” dar tot el ne spune:”Prietenii ii poti alege, rudele nu”.Atat el , cat si noi ne intelegeam bine cu unchiul, nu cu ea….

Avand in vesere ca in scurt timp va fi ziua bunicii noastre adica al mamei Bipedului , acesta a pregatit surprize, cadouri, un cos de flori, masa la restaurant, toate planificate pana in cel mai mic detaliu….Va dati seama ce a insemnat pentru el cand Cruella i-a spus ca vrea sa o duca acasa pana in 23 Septembrie, adica inainte de ziua mamei lui…..

Toate planurile pe care ni le-a impartasit doar noua pentru a ramane o surpriza pentru toata lumea, s-a ales praful de toate bunele sale intentii….

Va pleca pentru o saptamana la Berlin. A dorit sa ne ia cu el dar Cruella nu vrea ca noi sa mergem, asa ca vom ramane acasa cu mama.

Bipedul este suparat ca nu poate vizita nici blogurile pe care le citeste zilnic, e suparat ca trebuie sa sofeze 1500 km fara ca acest lucru sa fi fost planificat.

Eh , el trece printr-o perioada mai grea dar noi il mai mai inveselim.

Va fi plecat o saptamana , iar noua ne va fi dor de el….

Woooff-Woooff, ce rau imi pare ca nu pot sa imi vad prietenii berlinezi, ma apuca si pe mine tristetea….Ma gandesc la cat de afectat va fi Junior, el fiind mai varsnic este “sfertul” Bipedului nostru.

Pana una-alta, Junior impreuna cu mine, i-am sustras din rucsac punga de Denta Sticks pe care Bipedul ne-a cumparat-o sa ne-o dea dupa ce ne jucam πŸ˜›

Sa va arat cateva fotografii, sper sa va placa πŸ˜›

Noi
Noi doi
Zapacitul de Thomas
Rusul
Junior
Junior
Eu
York
Junior in flagrant
Junior la  furat
Junior savurand Denta Stick-ul
Junior cu Denta Stick
Junior cu punga
Junior in actiune
Eu savurand captura
York si Denta Stick