Alegerea locului unde va avea loc nasterea este un aspect foarte important pentru toate viitoarele mamici. Desi pentru multe femei acest subiect reprezinta o adevarata dilema, se pare ca in randul vedetelor din tara noastra, nasterea la spitalele private este cea mai populara.

In cazul in care nu te-ai hotarat deja unde ai vrea sa nasti, poti afla in acest articol care sunt motivele pentru care vedetele aleg maternitatile private.

 

Iata ce le determina pe vedete sa aleaga maternitatile private:

 

1.Conditiile de igiena si curatenie

Fara indoiala, conditiile de igiena si curatenie pe care clinicile private le pun la dispozitia pacientelor reprezinta unul dintre motivele principale pentru care vedetele aleg sa nasca intr-o astfel de maternitate. Desi este deja cunoscut faptul ca spitalele private arata impecabil, comparativ cu cele de stat, putine persoane cunosc secretul din spatele curateniei. Mai exact, cele mai multe astfel de clinici folosesc produse de curatenie profesionale, precum cele de pe https://www.sanito.ro/produse-de-curatenie, atat pentru saloane si toalete, cat si pentru salile de asteptare. Asadar, pentru vedete, igiena reprezinta un criteriu esential in selectarea maternitatii, iar de acest lucru ar trebui sa tima cont fiecare femeie, atunci cand alege locul in care urmeaza sa nasca.

 

2.Laptele praf administrat bebelusilor

Avand in vedere ca cele mai multe dintre femeile  celebre nu isi alapteaza juniorii, acestea pun accent si pe hrana administrata bebelusilor in maternitate, atunci cand aleg locul in care vor naste. In acest sens, in majoritatea clinicilor private, nou-nascutii sunt hraniti cu lapte praf Humana, una dintre cele mai solicitate marci de lapte in randul mamicilor celebre. Bineinteles, in cazul in care maternitatea pe care au ales-o foloseste un alt tip de lapte, acestea pot comanda oricand online formulele preferate.Mamicile care se afla in aceasta situatie  trebuie sa stie ca produsul il gasesc aici, intr-o multime de variante. In consecinta, laptele praf administrat bebelusilor joaca un rol important in alegerea viitoarelor mamici celebre, insa acestea se si adapteaza atunci cand este cazul.

 

3.Saloane intime si dotate modern

Cu siguranta, un aspect care cantareste foarte mult in decizia celebritatilor este reprezentat de confort si intimitate. Cu alte cuvinte, maternitatile private le ofera pacientelor saloane spatioase, cu unul sau cel mult doua paturi si cu piese de mobilier moderne. Tinand cont de faptul ca, in general, vedetele sunt urmarite de paparazzi si ca au nevoie de intimitate, dar si de un mediu confortabil pentru a se putea recupera rapid dupa nastere, este de la sine inteles ca acestea prefera saloanele maternitatilor private.

 

Asadar, de la igiena si confort, pana la hrana administrata bebelusilor, vedetele se gandesc la o multime de factori inainte de a alege maternitatea unde vor naste.