Multe mamici tinere vin la mine pentru consiliere , sfaturi in legatura cu copilasii lor, intrebari despre hrana si dezvoltarea lor optima.Iata mai jos o experienta traita de una dintre ele…..

 

Parerile sunt impartite in ceea ce priveste administrarea la copii de peste un an a laptelui praf de continuare. Unii spun ca este bine sa ii dai lapte praf, altii spun ca nu. Unele mame ii dau copilului dupa 1 an, lapte de vaca. Eu una am decis sa ii dau copilului meu lapte praf de continuare. Nu am luat aceasta decizie de una singura, ci dupa ce am cerut sfatul unei persoane mult mai abilitate decat mine. Am fost cu bebe la pediatru, si, deoarece ii dadusem lapte formula inca de la doua luni, cand dupa un eveniment nefericit nu am avut voie sa mai alaptez, doamna doctor mi-a recomandat sa raman inca o perioada pe lapte praf. Inceputu povestii cu laptelel a fost greu deoarece bebe nu a tolerat primele doua formule pe care i le-am administrat. Nu ma consultasem cu medicul pediatru si ma luasem dupa anumiti factori gresiti gen pret mic si sfaturi proaste. Eram cat pe ce sa ii pun in pericol sanatatea celui mic pentru ca eram speriata si credeam ca orice parere din partea unor persoane cu “experienta” in cresterea copiilor este mai buna decat instinctul meu de mama care imi spunea sa vorbesc cu pediatrul. Asa ca, am decis ca era mult mai bine sa ma consult cu medicul. Pana la urma, doar acolo puteam gasi cele mai bune si la obicet recomandari.

Doamna doctor m-a indrumat catre lapte praft Topfer. Acesta este un lapte vandut in toata lumea pentru ca este printre cele mai bune. Este obtinut din lapte organic si ingrediente din agricultura organica. Este o formula similara cu cea a laptelui matern, imbunatatita cu minerale, vitamine, proteine, culturi sanatoase Bifido, acizi grasi Omega 3 si Omega 6. Lui bebe i-a mers de minune. Dupa ce a implinit un an, am mers din nou la doctor. Doamna mi-a recomandat sa ii dau in continuare Topfer celui mic. Mi-a spus ca de acum ii pot administra Topfer Kinder. Formula pentru copii de peste 12 luni este creata in asa fel incat sa suplineasca toate nevoile acestora, nevoi specifice varstei. Astfel cantitatile de vitamine, minerale, oligoelemente etc. sunt modificate in asa fel incat sa ofere dozele ideale in alimentatia zilnica a copilului. Mai scad, de exemplu, cantitatile de proteine, deoarece copilul are o alimenatie diversificata si poate sa isi ia aceste elemente din hrana normala. In plus, am siguranta faptului ca, pe langa valorile nutritive ale laptelui Topfer, producatorul respecta standardele internationale de preparare. Laptele este produs in Germania sub controale si supraveghere stricta. Laptele din care este procesata formula provine de la ferme bio, din Alpi si animalele manaca doar produse organice, nealterate. Igiena si standardele de calitate sunt riguros respectate. De asemenea, laptele este comercializat in Europa, Asia, dar si Statele Unite. Astfel, faptul ca indeplineste conditiile de comercializare in atatea colturi diferite ale lumii, imi ofera multa siguranta pentru a administra laptele Kinder Topfer in continuare lui bebe.

Intotdeauna am achizitionat acest lapte de la bebelusultau.ro si voi continua sa fac acest lucru. Este singurul magazin online di Romania unde pot lua lapte Topfer la cel mai mic pret. Pe langa lapte, site-ul ofere o gramada de alte produse destinate alimentatiei si ingrijirii copilului.”