Cluj Napoca, unul dintre marile orase ale tarii noastre si foarte cunoscut in toata Europa este un obiectiv turistic important dar si un centru cultural, fapt care trebuie mentionat. Iar pentru ca turistii care vin aici raman uneori si pentru perioade de o saptamana sau mai mult, au nevoie de un mijloc de transport eficient atat in oras cat si in imprejurimi si nimic nu poate fi mai bun decat o masina personala.

Cea mai la indemana metoda in aceasta privinta este reprezentata de un serviciu de inchirieri auto iar in Cluj gasim VAG24, o firma profesionista de rent-a-car ale carei servicii sunt dedicate toturor persoanelor care au nevoie de un mijloc de transpor rapid, sigur si ieftin. Cu un pret minim de inchiriere de 21€ pe zi, acest serviciu este accesibil oricarei persoane si ne scapa de alte cheltuieli suplimentare.

Un avantaj al masinilor inchiriate este ca sunt in cele mai bune conditii, niciun client nu va avea surpriza neplacuta de a se confrunta cu vreo defectiune tehnica sau din puncte de vedere al aspectului. Toate masinile din flota VAG24 sunt verificate in mod constant pe parte mecanica si curatate pentru a le fi oferite clientilor ca noi. Desigur ca dupa un anumit timp, chiar si daca este ingrijita zilnic, o masina se uzeaza iar inlocuirea acesteia devine o prioritate, asa ca si aici, flota se masini este reinnoita dupa un anumit timp pentru a mentine aceeasi performanta si confort.

Atunci cand dorim sa inchiriem o masina de aici o putem face prin douan modalitati: printr-un apel telefonic sau online, prin completarea unui formular de pe pagina de rezervari. Putem ridica masina de la sediul firmei sau ne poate fi adusa in oras sau la aeroport. Pentru cei care inchiriaza o masina doar pentru transportul prin oras, una de mici dimensiuni va fi numai potrivita, evitand astfel aglomeratie si dificultatea de a parca in spatiile mici. Pentru cei care vor o masina pentru o excursie sau pentru alte sarcini VAG24 are la indemana si masini de teren si de dimensiuni mai mari astfel incat clientii sa isi desfasoare fara probleme sarcinile de zi cu zi.