Sunt sigur ca multi sunt de acord cu mine in privinta transportului public sau a traficului intents atunci cand trebuie sa ajungi la locul de munca.

Personal, eu ma saturasem de aglomeratia pe care trebuia sa o infrunt in fiecare dimineata si am decis sa investesc in ceva practic si eficient. La inceput mi-am dorit o bicicleta dar m-am gandit ca voi ajunge destul de obosit din pricina pedalatului. Insa, pe Airmotion.ro am gasit solutia perfecta. O bicicleta electrica marca Airwheel R5 Black.

Aceasta bicicleta electrica face parte din noua gama de biciclete de la Airwheel si, spre deosebire de modelele anterioare, R5 Black este mai scurta, mai usoara si portabila. Fabricata din aluminiu, aceasta este foarte rezistenta si nu rugineste.

Airwheel R5 Black este alegerea ideala, in special pentru cei care lucreaza intr-o corporatie, deoarece bicicleta se poate introduce cu usurinta in zona parcarii inchise sau in locul special din interiorul cladirii.

Viteza maxima la aceasta bicicleta este de 20 de km/h iar distanta maxima pe care o poate parcurge este de 80 sau 100 de km in functie de greutatea utilizatorului. Greutatea maxima a utilizatorului nu trebuie sa depaseasca 100 kg.

Bateria ce alimenteaza bicicleta electrica este de tip interschimbabila, de la producatorul Panasonic iar tensiunea de alimentare este de 220~240V/50Hz. Timpul de incarcare necesar pentru o baterie plina este de 180 de minute. De asemenea, bicicleta este foarte usoara si usor de transportat cantarind numai 18.5 kg.

Este mijlocul de transport ideal , in special pentru cei care trebuie sa ajunga la job in fiecare zi. De cand am achizitionat aceasta bicicleta am fost mai punctual ca niciodata, deoarece nu a mai trebuit sa astept la cozile lungi de la semafor.

Recomand bicicleta electrica Airwheel R5 Black pe care am achizitionat-o de pe Airmotion.

Airmotion.ro este un magazin de incredere ce comercializeaza produse de inalta calitate!