O scurta calatorie de afaceri in orasul Cluj iti poate aduce tot felul de cheltuieli neasteptate pe transport. In contextul in care nu ai un vehicul persona si in cazul in care nu esti familiarizat cu transportul in comun din orasul pe care il vizitezi, VAG24iti recomanda sa stabilesti un buget ce depaseste 100 de lei, buget destinat strict pentru serviciile de taximetrie.
Firma VAG24 din Cluj iti pune la dispozitie preturi speciale pentru serviciile de inchirieri auto VAG24 in Cluj. Aceasta iti ofera o varietate de modele de masini – VAG24 din Cluj pune la dispozitie o multitudine de branduri renumite, la preturi variate, pentru toate buzunarele. Acestea sunt doar cateva dintre brandurile pe care VAG24 le scoate pe piata inchirierilor de masini: Nissan, Ford, Volkswagen, Dacia, BMW, Audi etc.
Inchirieri auto VAG24 in Cluj mai scoate pe piata spre inchiriere masina Skoda Citigo, Grupa A (Mini) de la pretul de 21 € zi, masina Ford Fiesta, Grupa B (Economy) este inchiriatape aceasta piata de la 24 € pe zi.
De asemenea, mai scoate pe piata masina VW Polo, Grupa B (Economy) este scoasa de la 26 € pe zi, modelul Opel Astra, Grupa C (Compact) este expusa pe piata de la 32 € pe zi, Opel Astra Combi, Grupa E (Variant) de la 35 € pe zi, masina VW Golf 7 combi, Grupa E (Variant) de la 40 € pe zi, iar masina Opel Insignia, Grupa D (Full-Size) de la 45 € pe zi.
Cu alte cuvinte, atunci cand alegi un serviciu de rent a car in orasul Cluj sau in provincie, vei stii ca ai facut o alegere care nu iti va ruina bugetul si te va transporta rapid la destinatie.
Toate masinile inchiriate de catre VAG24 sunt 100% functionale, fiind testate inainte de fiecare inchiriere intr-un service autorizat. Cu aceeasi atentie, ne asiguram ca interiorul este bine intretinut si ca masina exceleaza in curatenie, asta pentru a iti permite sa calatoresti in deplin confort.
Toate masinile VAG24 te asteapta sa mergeti impreuna la drum: au rovigneta platita, au plinul facut, atat asigurare CASCO cat si RCA.