Masinile economice se inscriu printre preferintele familiilor cu copii. In primul rand, numeroase modele Ford, Opel, Skoda, Alfa Romeo si multe altele se bucura de o larga popularitate datorita consumului mai redus de carburanti. Si in parcul firmei “Rent a Car” din Bucuresti se regasesc diverse modele fiabile de autoturisme cu consum mic.

Variantele „break” pot de asemenea constitui alegeri inspirate din partea conducatorilor auto economi. Decizia de a alege spre inchiriere o masina sau alta tine adesea de buget, dar si de multe ori de preferintele fiecarui sofer. Autoturismele din oferta firmei de inchirieri auto dispun de motorizare diesel, unele modele avand cutie de viteze automata, in timp ce altele sunt dotate cu cutie de viteze manuala. Asadar, poti fi sigur ca vei gasi ceea ce cauti la un pret avantajos.

Indiferent ca optezi pentru masini de inchiriat in Bucuresti marca “Ford Mondeo”, Skoda Octavia, Opel Astra, Dacia Logan etc., tu si pasagerii care te insotesc in calatoriile tale va veti bucura de confort crescut datorita echipamentelor moderne de clima si interiorului curat, bine intretinut.

Daca aveti copii, firma “rent a car” va poate pune la dispozitie scaune speciale, alaturi de serviciile gratuite de asistenta non-stop si sisteme GPS. Dispunand de GPS si practicand un sofat responsabil, aveti toate sansele sa realizati economie de combustibil la deplasarile lungi in masinile de familie de inchiriat din parcul  auto al firmei.