Omul modern calatoreste mult, de aceea masina a devenit a doua lui casa, o casa pe roti in care trebuie sa-si asigure tot confortul si care trebuie sa straluceasca de curatenie fiind cartea lui de vizita.

Cand esti la volan, nu te prefaci ca nu vezi rudele sau cunoscutii care sunt murati de ploaie din cap pana-n picioare sau au talpile pline de noroi. Saluti primul, opresti masin si-i salvezi din mijlocul puhoaielor. Doar asa capeti titlul de erou salvator cel putin pentru o zi, desi sunt oameni care nu uita niciodata ca in momentul in care simteau ca nu mai rezista, tu ai oprit si ai dat masina inapoi pentru ei, deschizandu-le cu generozitate portiera.

Ziarele puse pentru protejarea podelei sunt de tot rasul, plus ca fac mizeria si mai mare. Ai oprit sa faci un bine, nu te mai uita cu subinteles la noroiul pe care-l lasa omul in masina, fii domn pana la capat!

Pentru astfel de momente exista covorase autoPTC-auto.ro iti pune la dispozitie presuri auto din cauciuc pentru dimensiunile tuturor autoturismelor: Kia, Mercedes, Opel, Skoda, Seat, Toyota, Subaru, VW, Fiat, Alfa, Audi, BMW, Chevrolet.

Atat pentru locurile din fata, cat si pentru cele din spate, noroiul si petele vor ramane pe covorase, acestea putand fi cu usurinta scoase din masina, scuturate si spalate.

Ei, dar ce faci cand omul a fost la macelarie si din bagaje ii curge sange proaspat sau si-a cumparat peste, iar mirosul acestuia cu stropii de ploaie pulverizeaza un lichid parfumat in jur?

Poti sa-l lasi pe drum fiindca iti uda canapelele, iti murdareste podeaua si portbagajul?

Pentru aceste momente cheie din relatia dintre oameni exista tavita portbagaj. Nimic nu se va scurge din bagajul celui „salvat de la inec”, fiindca tavita urmareste perfect conturul portbagajului, indiferent de marca masinii. Se pot sparge ouale, se pot stoarce rosiile sau se poate varsa galetusa cu varza murata luata de la tara, de la mama.

Mirosul nu se va impregna in portbagaj, de acolo sa patrunda in toata masina, incat sa-ti fie rusine sa deschida cineva usile.

Oriunde mergi cu masina ta Audi, pune covorase auto  Audi  forma de protectie pentru casa ta pe roti si fii intelept si comanda si doua-trei de rezerva, mai ales ca sunt ieftine ca braga! Curatenia generala costa si inseamna timp, deci fara protejarea podelei, pierzi de doua ori bani dat fiind ca „Timpul inseamna bani”.

Este absurd sa ai un BMW si sa nu-i cumperi covorase auto bmw!

Grosimea acestora si impermeabilitatea feresc podeaua masinii de pete de vopsea sau de ulei care ar putea sa o marcheze pe viata. Cu doar 123 de roni asiguri pastrarea intacta a podelei autoturismului.

Producatorii au personalizat oferta si pentru Passat cu  presuri auto vw Passat.

Toate aceste lucruri utile si indispensabile pentru „casa pe roti” care ne guverneaza viata se pot comanda aici: Adresa Postala: Str. Vrancei, Nr. 20, Craiova. Daca deplasarea este imposibila, vor veni „produsele la Mahomed”, dupa un apel dat la Telefon: 0720.57.58.17 sau un e-mail trimis prin eter, la adresa: office@ptc-auto.ro.

Orice intarziere in dotarea masinilor cu covorase auto inseamna pierderi materiale, emotionale si spirituale. Te vei simti vinovat ca ti-ai abandonat prietenul in ploaie sa nu-ti murdareasca podeaua si portbagajul si rusinat ca strainii au calcat in noroiul lasat de altii in masina ta.

Si cand te gandesti ca toata „zestrea masinii tale” nu costa o avere…

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Share on Tumblr
Tumblr