In momentul in care s-a stricat masina, fara doar si poate piesele auto din dezmembrari sunt cautate de romanii din toate categoriile pentru ca de cele mai multe ori, bugetul este cel care isi spune cuvantul atunci cand avem nevoie de repararii la masina.

Stim cu totii cat de repede se pot strica masinile la noi in tara, iar in mare parte acest lucru se datoreaza drumurilor extrem de proaste, in anumite zone fiind chiar inexistenta. Ei bine, aceasta combinatie dintre drumurile proaste si masinile simple de oras in special care poate au si o varsta usor inaintata, va duce destul de frecvent la inlocuirea diverselor piese.

Majoritatea soferilor de la noi aleg in mai toate cazurile, sa apeleze la piese auto second hand ce provin din dezmembrarea altor masini, deoarece este vorba in principal de piese mult mai ieftine si originale, iar cu putina atentie in ceea ce priveste vanzatorul, se pot obtine piese mult mai bune calitativ decat cele noi.

In momentul in care v-ati hotarat sa achizitionati piese auto din dezmembrari, cel mai indicat este sa apelati la acele parcuri ce sunt autorizate R.A.R. si care functioneaza complet legal. Astfel veti putea avea garantia ca veti beneficia de cele mai bune servicii, inclusiv garantie dupa caz.

Afacerile cu dezmembrari auto sunt printre cele mai raspandite la noi in tara deoarece piesele auto din dezmembrari sau la mana a doua sunt la mare cautare si o sa fie in continuare foarte mult timp de acum inainte.

Tocmai din acest motiv vor exista si situatii in care vanzatorii vor incerca sa insele oamenii, cu preturi exgerat de mari, ceea ce este intr-adevar o problema, insa problema cea mai mare ramanand la calitatea piese ce poate pune in pericol siguranta traficului rutier.

Este recomandat ca daca nu aveti cunostintele necesare in vederea achizitionarii pieselor din dezmembrari, sa apelati la o ruta, un prieten, un vecin si asa mai departe, la cineva priceput astfel incat sa puteti benficia si de o parere sincera, care poate face diferenta. Chiar daca este o investitie mica fata de preturile cerute de magazinele de piese noi, este totusi o ivestitie care nu trebuie trecuta cu vederea, o investitie care trebuie sa fie de durata deoarece nu este tocmai placut ca luna de luna, masina sa fie imobilizata fara a putea fi utilizata datorita unui moment de neatentie.

Dezmembrari Lilieci este un parc de dezmembrari ce ofera servicii de cea mai buna calitate, fiind de asemenea autorizat R.A.R., pentru care nevoile clientilor sunt principalele prioritati, deoarece numai serviciile care sunt pentru clienti, vor putea face o afacere infloritoare.

De la acestia veti putea achizitiona piese second hand originale si de cea mai buna calitate, angajatii verificand foarte atent piesele in timpul dezmembrarii, astfel incat sa poata trimite mai departe catre clienti numai produse in stare de functionare.

De asemnea, va sunt puse la dispozitie piese auto pentru cele mai populare marci auto si modele, deci indiferent de masina pe care o detineti, va fi practic imposibil sa nu gasiti la acestia ceea ce cautati fie ca aveti nevoie pentru un autoturism marca: Volkswagen, Opel, BMW, Mercedes, Audi, Renault, Rover, Mazda, Skoda, Ford, Hyundai, Kia, Citroen, Peugot sau Seat.

Tot ce trebuie sa faceti, este sa accesati site-ul si sa cautati disponibilitatea pieselor, avand in plus si optiunea, sau posiblitatea mai bine zis, de a vizualiza o parte din masinile ce sunt disponibile la dezmembrat, cu poze si toate detaliile, fiind sansa perfecta pentru aceia care sunt in cautarea unor componente exterioare si care doresc sa le achizitioneze chiar in culoarea masinii.

Probabil achizitonarea de componente exterioare reprezinta cel mai mare avantaj, deoarece exista sanse foarte mare ca acestea sa poata fi gasite chiar in culoarea autoturismului, scutind astfel sume importante cu vopsitoriile care nu sunt tocmai cele mai ieftine servicii.

Achizitionarea unei simple usi de exemplu, fie ca este fata sau spate, se poate ridica la niste costuri ridicol de mari daca este cumparata noua din magazin, necesitand ulterior vopsirea, deoarece va veni doar pregatita pentru acest lucru. In acest fel costurile pot fi si de 3 – 4 ori mai mari.

Toate detaliile va sunt puse la dispozitie pe site, astfel ca va invit sa il accesati si cu siguranta daca veti apela la dezmembrari Lilieci, veti avea numai avantaje.