De cum vine primăvara, ne apucă un dor nebun de ducă. La munte, la mare, într-un city break în țară sau în străinătate, nu prea contează. Pofta de călătorie se trezește de cum dă soarele. Tu ți-ai făcut planurile de drum pentru primăvara asta? Ți-ai pregătit mașina pentru un nou sezon de distracție cu prietenii?

Accesorii potrivite

Nu-i nevoie să faci investiții majore pentru că un BMW este o mașină bine construită, care nu necesită mult timp și bani pentru mentenanță. Important e să-ți protejezi interioarele pentru că drumurile lungi predispun la uzură atât interiorul cât și exteriorul. Cu un set covorașe auto BMW, niște huse noi, câteva accesorii bine alese și o curățenie bună de primăvară ești gata de drum. Le poți avea pe toate comandand accesoriile potrivite modelului de mașină din magazinul PTC Auto. Găsești toate tipurile de covorașe pentru toate tipurile de BMW existente pe piață la ora actuală.

Covorașe auto

Mulți șoferi au impresia că un set de covorașe auto din cauciuc afectează estetica mașinii așa că preferă să nu le folosească. Un set covorașe auto BMW originale, create de producătorii BMW pentru BMW au însă o calitate diferită, un aspect diferit și o utilitate practică mult mai mare. De ce? Pentru că sunt create special pentru tipul de mașină, după conturul podelei și au sisteme de prindere. Avantajele unor covorașe originale sunt vizibile mai ales după călătoriile lungi cu mașina. Vei observa cum mocheta mașinii a fost protejată de marginile înalte ale covorașelor, cum sistemele de prindere n-au lăsat covorașele să alunece sub picioarele pasagerilor și cum nicio picătură de lichid nu s-a scurs afectând mocheta originală.

Avantajele folosirii

Covorașele auto pentru BMW originale, folosite corespunzător, cu sisteme de prindere ajută la păstrarea curățeniei optime într-o mașină folosită intens. Dacă ai poftă de călătorii, nu poți pleca la drum fără protecție eficientă contra apei, prafului, resturilor alimentare și a altor produse care ar putea ajunge din greșeală pe podea. Un set covorașe auto BMW îți poate proteja eficient mocheta originală a mașinii și caroseria de efectele corozive ale unor lichide. Covorașele sunt flexibile, din cauciuc fără miros, au striații, margini înalte, sunt rezistente și se potrivesc bine oricărui interior de BMW.

Protejat la drum lung

Pentru că noul sezon de călătorii abia începe, mai ai încă timp să-ți pregătești mașina de noi aventuri și noi experiențe. Acum e momentul să dai startul pregătirilor. Pentru că sezonul se anunță plin de drumuri lungi, ia-ți din timp tot ce ai nevoie pentru a călători organizat și în siguranță. Comandă un set covorașe auto BMW, niște protecții noi pentru praguri, o tăviță portbagaj și simte din plin cum vine sezonul estival cu aer de munte, nisip pe plajă, excursii în locuri speciale pentru tine și prietenii tăi. E momentul să planifici, e momentul să acționezi pentru ca startul să fie cât mai plăcut.

Mașina ta are nevoie de îngrijire pentru a arăta mereu impecabil. Nu trebuie să investești în accesorii sofisticate sau în lucruri scumpe. Lucrurile mici au efecte pozitive mult mai mari decât ți-ai putea imagina!