Nu poti intelege de ce foarte multa lume se concentreaza pe acest aspect si crezi ca este o pierdere de timp sa o cauti? Ai dreptate pe jumatate, deoarece aceasta nu se cauta, ci se obtine, prin rezultatele pe care tu le ai, avandu-si izvorul in realizarile de care TU esti mandru. Fericirea este o stare de spirit, care poate aparea si disparea in functie de evenimentele care ti se intampla intr-o anumita perioada. Aceasta poate sa depinda atat de starea emotionala, cat si de cea financiara ori materiala, fiind resimtita diferit, de la caz la caz.

Fericirea si pozitivismul nu sunt legate de credulitate sau inocenta, cat despre decizia TA de a vedea partea plina a paharului, pentru a putea continua, ambitionandu-te, fiind constient de faptul ca lucrurile nu sunt usoare si trebuie sa muncesti pentru FERICIREA TA, pentru realizarea VISELOR TALE. De multe ori, unul dintre motivele pentru care amani sau renunti la telurile tale, este situatia financiara. Cu toate acestea, exista metode alternative, care te pot salva de la crearea unei lungi liste de regrete. Apeland la imprumuturile de nevoi personale pe Fixcredit.ro, ai posibilitatea de a nu-ti amana fericirea, fie ca este vorba de achizitii sau investitii.

De ce este important sa fii fericit?

Desi intrebarea poate parea banala, iar raspunsul de la sine inteles, ea este strans legata de multe alte aspecte si te poate afecta pe mai multe planuri:

  • Sanatatea poate fi foarte mult influentata de catre starea de spirit pe care o ai. Daca nivelul de oboseala si stres este foarte ridicat, constant, pentru o perioada de timp indelungata, iti poate dauna grav sanatatii, atat pe termen scurt, cat si pe termen lung. Manifestarea difera de la persoana la persoana, insa este demonstrat faptul ca de la afectiuni minore, in unele cazuri, acumularea factorilor daunatori pe plan emotional si psihic a declansat boli cronice cu efecte aproape ireversibile. Totodata, exista cazuri ce sustin ideea inversa – bolnavi ce sufereau de afectiuni incurabile, prin integrarea terapiei alternative, celei medicale, au reusit sa grabeasca procesul de vindecare. Fericirea nu este doar o stare de bine pe termen scurt, ea ne ajuta la buna functionare a organismului, sporind capacitatile naturale de recuperare, prin buna dispozitie si gandire pozitiva.

  • Stilul de viata este unul dintre aspectele cele mai vizibile, deoarece el reprezinta atat tipul programului pe care il ai (haotic, organizat, imprevizibil), cat si raportul dintre, de exemplu, ritmul de lucru pe care il solicita job-ul tau si cel pe care tu il poti oferi. Cand incep sa lipseasca din programul tau, hobby-urile, repaosurile si activitatile relaxante, intervin stari mixte, ce contin anxietate si singuratate, sporind stresul si oboseala. Astfel, nu uita ca ocazional, sa iti acorzi timp pentru viata sociala. In situatiile financiare urgente, poti cu un simplu click pe link-ul https://www.fixcredit.ro/credit-in-rate , sa ai parte de tot ajutorul necesar pentru o pauza, in care sa te energizezi din nou, departe de programul incarcat si problemele de zi cu zi.

Desi este foarte greu, uneori, sa treci peste evenimentele negative sau dezamagirile care apar in viata ta, trebuie sa continui, mai bine decat ai facut-o pana acum, sa te ambitionezi si sa nu renunti. Toate lucrurile rele sunt menite sa te invete cum sa treci peste ele, sa te faca mai puternic si suficient de experimentat pentru a te bucura cu adevarat de cele bune. Daca viata ar fii usoara, nimeni nu ar mai stii sa aprecieze lucrurile frumoase sau fericirea, deoarece nu ar mai exista opusul care sa le intareasca si sustina adevarata valoare si importanta.

Exista cheia fericirii?

Da, insa aceasta este pe cat de unica pentru fiecare persoana in parte, pe atat de asemanatoare. Cu totii avem nevoie de momente de liniste, de vesti bune si de ajutor, de vise implinite si realizari apreciate. Totusi, uneori, se declanseaza un blocaj psihic (prin acumularea mai multor evenimente nefericite, intr-un timp foarte scurt) – incapacitatea de a gasi solutii. Aceasta situatie dauneaza foarte mult si inrautateste situatia actuala. Oricand simti ca nu mai ai energie sau ca problema nu are raspuns, tine cont de faptul ca orice problema are minim 3 solutii. Chiar daca nu sunt pe placul tau, ele exista si pot atenua foarte mult repercursiunile lipsei unei rezolvari viabile.

Pune accent pe fericirea ta si acorda-ti sansa de a te bucura de viata. Observa si apreciaza detaliile care formeaza universul tau personal. Zambeste, fa ceea ce iti place si fii mandru de realizarile tale, acorda-ti sansa de a trai fericit si de a experimenta aventuri cat mai diversificate!